Recenze: Soaphoria – Tělové suflé Žena

Slovenská značka kosmetiky Soaphoria mě chytla a nevím, nevím, jestli mě vůbec kdy pustí. Je to něco, co mi na českém trhu chybělo, něco hodně ženského a hýčkajícího, a konečně je to tu a každá z nás si může udělat své vlastní malé „nebe“ u sebe doma. Díky eshopu NuSpring se tato kosmetika stala ještě dostupnější! Tentokrát jsem pro Vás otestovala tělové suflé Žena.

Tělové suflé mě zaujalo už svým názvem „suflé“. Představovala jsem si pod tím něco jako našlehanou pěnu a skutečně suflé tak na první dojem působí. Avšak už při kontaktu s pokožkou se změní jeho konzistence v krémově-olejovitou, a ta se úžasně vstřebává při masáži do suché pokožky a působí na ni jako balzám.
P1130264
Používala jsem hlavně na promazávání celého těla po večerní koupeli (místo tělového mléka nebo krému), protože má pokožka má tendenci se po koupeli hodně vysoušet. Musím říct, že suflé vytvořilo na pokožce něco jako ochranný film, který vydržel po celou noc, ráno byly mé nožky vláčné, žádná stopa po sušině, na kterou jsem zvyklá.
P1130266
Suflé je možno aplikovat denně a kdykoli dle potřeby, takže když máte pocit suchosti, sem s ním a problém je rychle vyřešen. Navíc hloubkově hydratuje a vyživuje pokožku, což je znát skutečně na dotek.
P1130260
Byla jsem dost zvědavá i na jeho vůni, protože název „Žena“ byl pro mě velmi tajemný a mohlo se za tím skrývat cokoli. Vůní suflé jsem byla mile překvapena, není to žádná tuctovka, výjimečná kombinace vanilky, irisu a jasmínu působí neskutečně žensky a neotřele, navíc kůži provoní na poměrně dlouhou dobu. Má skvělé afrodiziakální a antistresové účinky (na mého partnera tedy funguje dokonale), takže použití po koupeli a před spaním je ideální. Kromě krásné vůně obsahuje suflé ještě kokosový olej (viz má recenze bio kokosového oleje od Soaphoria) a tělové máslo, takže ideální kombinace všech přísad v jednom produktu.
Tělové suflé Žena je vhodné pro všechny typy pleti, hlavně pak pro normální a suchou, která vyžaduje kvalitní hydrataci. Suflé má přírodní složení a neobsahuje konzervační látky, proto je doporučováno uchovávat jej v chladu a temnu, ideálně jako já v lednici.
Recenzi napsala blogerka Lenka na svém blogu Beauty Helpline zde.

Autorem příspěvku je null
Publikováno 15. 02. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář