ReTap lahve na vodu s doživotní zárukou

Hledáte náhradu jednorázových lahví na vodu? Rádi byste měli vodu kdykoliv po ruce, ale nechcete si kupovat pořád vodu v PET lahvích? Právě pro tuto příležitost vyvinula dánská značka ReTap skleněnou lahev na vodu, kterou můžete mít kdykoliv po ruce. Vadilo jim, kolik PET lahví končí v oceánech a rozhodli se tomu udělat přítrž. Navíc používání lahve ReTap velikosti 0,5 litrů šetříte 30 kg CO2 ročně a snížíte tak uhlíkovou stopu, kterou my lidé způsobujeme svých chováním.

Lahve ReTap mají ve velikosti 0,5 a 0,8 litrů. Kor menší velikost lahve se díky tomu vejde klidně i do malé kabelky nebo batohu a ani nebudete vědět, že ji tam máte. Je velmi lehká a skladná. Mít lahev s vodou při ruce, když jedete do práce nebo do školy, se totiž vždycky hodí. Sami ji máme pořád po ruce. Alespoň vás to nesvádí podlehnout koupi vody v PET lahvi, protože jste si nevzali nic s sebou a máte prostě žízeň.

ReTap lahve na vodu s doživotní zárukou

ReTap – lahev na vodu z odolného borosilikátového skla

Lahev na vodu ReTap je vyrobená z borosilikátového skla, které je lehké a hlavně odolné vůči nárazům i teplotám. Dokonce k jejich výrobě použili 20% recyklovaného skla, za což musíme dát jedině palec nahoru. Lahve neobsahují nebezpečné ftaláty ani BPA (bisfenol-A) jako jejich jednorázoví plastoví kolegové z obchodů. Nemusíte se bát, že by se vám voda v lahvi vylila. Má skvělé těsnící víčko. Budete mít tak pocit klidu bez obav, že si ji dáte do batohu a budete v něm mít potopu. ReTap lahev má velmi pěkný jednoduchý skandinávský design. Bez zbytečných prvků, které by rušily.

ReTap lahve na vodu s doživotní zárukou

ReTap – lahve na vodu s doživotní zárukou

Do lahve na vodu si můžete připravit domácí limonády, smoothie, vymačkané ovoce s vodou nebo bylinkami. Budete tak vědět, co pijete, protože jste si to připravili sami. Vyhnete se tak zbytečným umělým sladidlům, konzervantům a různým dochucovadlům, které do komerčních vod dávají. Osobně mám velmi ráda vodu s plátkem citrónu nebo lístky máty, které osvěží. Jen pozor, nedávejte do lahve ReTap bublinkové vody, protože by pak lahev měla při otevírání efekt jako u šampaňského. Skleněné lahve nejsou vhodné pro děti, jelikož není víčko šroubovací, ale nasazovací a chce to cvik, než se s ním naučíte pracovat.

ReTap lahve na vodu s doživotní zárukou

Výrobce lahví na vodu ReTap pro vás připravil velmi pěknou nabídku. K lahvi dává rovnou automaticky doživotní záruku. Natolik jim věří. Pokud by se vám tedy náhodou rozbila, stačí poslat účtenku, zaplatit si poštovné a lahev vám pošlou zadarmo. Což si myslím, že velmi potěší a dodává pocit serióznosti a spolehlivosti. Lahve můžete mýt v ruce nebo je dávat i do myčky na nádobí (bez víčka). To je velmi praktické.

Skleněná lahev ReTap

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 10. 04. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář