Rozhovor: Klára Rott a její přírodní bio kosmetika – kvalitní a mimořádně účinná

Klára Rott tak dlouho hledala v drogeriích kvalitní kosmetiku na problematickou pleť, až došla k závěru, že musí začít vyrábět svou vlastní. Následovalo několik let výzkumů v laboratořích u nás i v zahraničí a výsledkem je čistá přírodní bio kosmetika s vyváženými kombinacemi, které pleti opravdu pomáhají. Značka se pyšní také tím, že si jako jediná v tuzemsku vyrábí vlastní bio květinové vody (hydroláty), které mají až 50x vyšší koncentraci než je běžné. V kosmetice od Kláry najdete i kmenové buňky z alpské růže a goji.

Kláře položila 6 špiónských otázek Martina Martini, která NuSpring.cz řídí. Věřte, že po jejich přečtení se prostě na vlastní kůži budete muset přesvědčit, že přírodní bio kosmetika stojí za to😊.

Klára Rott se všemi svými přírodními bio produkty.
Seznamte se, Klara Rott.
1. Kláro, jak v dnešní době zvládáte skloubit soukromý a pracovní život?

Upřímně, v tuto dobu je pro mě skloubení soukromého a pracovního života poměrně dost náročné. Jelikož mám roční dceru, které se snažím dávat maximální pozornost, tak často pracuji i po nocích.

2. Prozradíte nám 3 důvody, proč si zamilovat Vaši značku?

První, co mě při této otázce napadlo, bylo slovo „kvalita“. To, že si velké množství surovin sami vyrábíme v silných koncentracích, že nepoužíváme konzervanty, že máme vše, co existuje, v bio kvalitě. Popravdě myslím, že těch důvodů je ale mnohem více.

3. Na které 3 suroviny ve Vašich produktech jste nejvíce pyšná a proč?

Na to se mi těžko odpovídá. Víc než na suroviny jsem pyšná na to, jak jsou produkty komplexní a funkční a to i přesto, že jsou 100% přírodní. Nemluvě o kvalitě vstupních surovin. Ta je totiž u kosmetiky zásadní.

4. Které 3 produkty z Vašeho portfolia by neměly žádné ženě chybět v koupelně? 

Myslím, že je to především naše základní péče, tady na mytí obličeje buď Lehkost či Něha, dále tonikum Klid a zásadní je určitě sérum Harmonie, které zastane jak sérum, krém, tak oční krém v jednom.

Lehkost a Harmonie od Klary Rott, české značky přírodní bio kosmetiky.
S Klárou, Lehkostí a Harmonií.
5. Představte si, že letíte na Měsíc a máte možnost si s sebou vzít pouze jeden z Vašich výrobků. Který by to byl a proč?

Bylo by to určitě naše dvousložkové sérum Harmonie, jelikož dodá pleti všechny potřebné živiny a hydrataci, obsahuje jen látky prospěšné pro pleť, žádné konzervanty a vše obsahuje v bio kvalitě. Základ tvoří silný bio hydrolát, který si sami vyrábíme, stejně jako všechny bio extrakty.

6. Jaké jsou Vaše sny a plány do budoucna? 

V osobním životě bych si přála mít i nadále zdravou a šťastnou rodinu a určitě také lépe zvládnout skloubení rodiny s prací. Někdy je to totiž trochu hektické. Po pracovní stránce bych si přála stále více spokojených zákazníků a zákaznic, které ocení kvalitu a vášeň, s kterou je kosmetika připravována. 

Autorem příspěvku je Lenka
Publikováno 31. 03. 2021
* Povinné položky

Zanechte komentář