Eoné Skvělé trio Medvídek – Perlička – Ředící lahvička

Musíme vám blíže představit naše skvělé trio v představení Mistr Medvídek, ubrousky Perlička a Ředící lahvička od Eoné. Rádi bychom jim věnovali celý článek a dali vám tipy, kde všude se mohou použít a jak se vůbec používají. Máme na ně spoustu dotazů a mnohdy ani maminky neznají všechna kouzla této skvělé trojice. Právě pro všechny maminky nabízejí úžasnou alternaci k chemickým vlhčeným ubrouskům. Mrkněte na tipy na dětskou přírodní kosmetiku bez chemie. Pojďme si ji představit.

blog cteni na

IMG_7813
Eoné Medvídek, Suché ubrousky Perlička a Ředící lahvička od Eoné

 Mistr Eoné Medvídek 

Eoné Medvídek je všestranným pomocníkem nejen pro maminky, děti, ale pro celou rodinu. Jeho názvu se nebojte, nebudou se vám smát, když ho vytáhnete na kempování. A když ano, jejich věc. Vy máte skvělou vychytávku. Spolu v kombinaci s vodou s ním vytvoříte skvělou mycí emulzi, kterou můžete aplikovat přímo na zadeček miminka nebo na ubrousky Perlička. Díky němu lehce očistíte zadeček. Jelikož je Medvídek složený z olejíčků, krásně zklidňuje a hydratuje namáhanou pokožku.

A hlavně, Medvídek od Eoné není pouze pro děti. Je i pro dospělé. Nabízí skvělou vychytávku na kempování, výlety do přírody, stanování venku pod hvězdami. Pokud jste dobrodružné duše, oceníte, že můžete venku kempovat a přitom se nevzdat komfortu a cítit se dobře – čistě a svěže. My jsme si ho s kolegyní Ivankou vzaly na Island, kde jsme byly 10 dní a spaly jsme venku pod hvězdami a řeknu vám, není nic příjemnějšího než se cítit čistě a příjemně. Využívaly jsme ho v kombinaci s biologicky rozložitelnými ubrousky Perlička. Tuto dvojici jsme používaly místo toaletního papíru, protože jsme po sobě v divoké přírodě nechtěly zanechat parfemovaný a chemicky upravený toaletní papír jako mnozí, ale něco, co se dobře rozloží a nebude zatěžovat přírodu.

IMG_7798
Medvídek mycí olej na zadečky od Eoné

 Jeho plusy?

  • přírodní hydrofilní olej
  • ze sezamového, sojového a mandlového oleje, olejem z kukuřičných klíčků a levandulovou silicí
  • bez chemie bez zbytečných konzervantů
  • pro ošetření a zklidnění pokožky
  • pro čistý zadeček
  • vyživuje a hydratuje
  • posiluje přirozený lipidový plášť
  • spolu s ubrousky Perlička nahrazuje vlhčené parfémové ubrousky

 Suché ubrousky Perlička od Eoné

Co to je za ubrousky a proč mne mají zajímat? Perlička suché ubrousky jsou vyrobené prioritně jako šetrná alternace vlhčeným, parfémovaným ubouskům s konzervačními látkami. Díky čistému složení – pouze 100% viskóza jsou velmi šetrné a jsou vhodné i pro velmi citlivou dětskou pokožku. Jsou určené pro ošetření dětské pokožky. Používají se v kombinaci s hydrofilním olejem Medvídek od Eoné pro přípravu mycí emulze na zadečky.

Velmi se nám líbí, že jsou biologicky snadno rozložitelné. Můžete je tak vyhodit do koše nebo do biologického odpadu. Je možné je navíc prát v pračce s plenkami a díky tomu je můžete používat opakované dle potřeby, dokud se nerozpadnou. Pokud jdete kempovat do přírody mohou se vám hodit na cesty. Můžete je použít i jako ubrousky k jídlu a poté přeprat nebo místo toaletního papíru a ubrousky se v přírodě rozloží. Je to mnohem lepší než naparfémované, bělené toaletní papíry plné chemických látek. Ubrousky se dají použít i jako utěrky do domácnosti. Opět je můžete lehce přeprat nebo vyhodit do kompostéru na biologický odpad.

IMG_7805
Perlička suché ubrousky velké 50 kusů od Eoné

Její plusy?

  • lehce biologicky rozložitelné
  • nezatěžují přírodu
  • nedráždí pokožku
  • šetrná varianta k vlhčeným, parfémovaným ubrouskům
  • praktické balení do tašky
  • lze prát v pračce
  • velké balení 50 ks

 Ředící lahvička od Eoné

Ředicí lahvička se sprejem od Eoné je vhodná pro přípravu mycí emulze. Je prioritně vyrobená pro použití Mycího oleje na zadečky Medvídek od Eoné. Můžete ji využít ale k jakémukoliv naředění vodiček, olejíčků, emulzí. Díky rozstřikovači se jednoduše nanáší na pokožku. Lahvička je velmi praktická. Její objem je 30 ml. Prakticky ji v domácnosti můžete použít na cokoliv k ředění. My jsme si do ní začaly např. přelévat dezinfekci, kterou máte kdykoliv po ruce.

IMG_7809
Ředící lahvička od Eoné

Přírodní kosmetika pro miminka od Eoné

00a 00b 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 03. 10. 2017
* Povinné položky

Zanechte komentář