Soutěž: Staňte se jedním z 5 testerů nové přírodní kosmetiky Minalia na kožní problémy

Hledáme 5 testerů přírodní německé kosmetiky Minalia na kožní problémy. Pojďte si s námi zahrát na blogerky a blogerky a recenzovat produkty. Trápí vás ekzémy, lupenka nebo neurodermatitida? Pojďte se zapojit do naší soutěže a stát se jedním z 5 testerů kosmetiky na kožní problémy Minalia. Jak mohu vyhrát?

 
Minalia krém Forte na akutní kožní problémy

Jak se mohu účastnit soutěže?

Napište nám dolů do komentáře, který z kožních problémů vás trápí: ekzém, lupenka nebo neurodermatitida?
 
Pokud víte o nějakém kamarádovi nebo známým, kterého trápí stejné problémy, dejte jim vědět, ať se přihlásí. Soutěž trvá od 13.10.-16.10.2018. Poté vybereme 5 z vás, kteří dostanou produkty na testování. Na základě nich pak napíší recenze a udělají fotografie, jak jim výrobky pomohly nebo nepomohly. Pomohou tak i vám ostatním, které trápí stejné kožní problémy a hledáte výrobky, které by vám pomohly problémy vyřešit.
Minalia přírodní kosmetika na ekzémy, neurodermatitidu a lupenku
 
Soutěž probíhá na facebooku, instagramu i na našem blogu. Pokud sledujete jeden z našich kanálu, hlaste se. 🙂
Podmínkou soutěže je výsledný výstup – recenze a fotografie kožního problému.
Zklidňující olejový gel nabízí alternaci tělového mléka pro velmi suchou pokožku nebo pokožku postiženou kožními problémy jako jsou ekzémy, neurodermatitida či lupénka

Proč jsme pro vás vybrali do naší nabídky přírodní kosmetiku Minalia?

Protože se jedná o unikátní krém s výtažky mandlovníku mořského, který má úžasné hojivé účinky. Obsahuje flavonoidů, huminových kyselin a tříslovin, které jsou prospěšné pro pokožku. Výtažky mandlovníku se používají v asijské medicíně už spoustu let. Jejich účinky však objevily až nedávno i v Německu. Produkty Minalia jsou vhodné na ekzémy, suchou pokožku, neurodermatitidu a lupénku. Mne osobně na ekzém pomohly a dokonce mé kolegyni Pétě pomohl krém na akné. Máme tedy se značkou velmi dobré zkušenosti.
Všechny produkty od Minalia jsou veganské. Jsou vhodné i během těhotenství, pro dospělé, batolata i malé děti. Výrobky byly testovány Dermatestem v Německu na obsah 70 pesticidů a těžkých kovů a 27 alergických látek a všechny testy dopadly dobře. Tyto látky v nich nebyly prokázány.
Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 12. 10. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář

  • Ivana Koubová

    Hezký den, ráda bych se zúčastnila testování nových produktů pro problematickou pokožku. Posledních zhruba 8let mám atopickou kůži především v oblasti trupu – bříško, záda, v podpaží a v loketních jamkách. Vystřídala jsem několik kožních lékařů a spoustu vodiček a mastí na předpis ale moc se toho nezměnilo, je období nějakého zlepšení a období zhoršení kdy mám kůži extrémně vysušenou a citlivou.
    Děkuji a zdravím Vás, Ivana Koubová.

  • Hana Moravcová

    Dobrý den,

    trápí mě atopicky ekzem, který mám na obličeji a po cele vnitřní části rukou. Moc rada nové přípravky vyzkousim.

    Děkuji,

  • Lucie

    Dobrý den, i v 35 mě trápí akné a strie. Myslím, že mi nepomůže už nic, měla jsem už kde co vč. -417… Ale za zkoušku nic nedám 🙂 Krásný den!

  • Vlaďka Hanousková

    Dermatitida na obličeji. Objevila se 3 dny po porodu a nic nezabírá. Trvá již 7 měsíců.

  • Květa Dvořáková

    Dobrý den,
    velmi mě zaujala Vaše nabídka přírodní kosmetiky a ráda bych ji vyzkoušela. Na atopický ekzém bych použila krém s bambuckým máslem. Ale můžete mi prosím poradit, který přípravek bych mohla použít na popraskané a suché rty?
    Moc děkuji a přeji pěkný den
    Květa Dvořáková

  • Lenka Juřenová

    Dobrý den.

    Již přes 20 let mě trápí lupenka. Za tu dlouhou dobu jsem
    vyzkoušela hodně druhů mastiček a kosmetiky.
    Zatím bezvýsledně, protože se kožní potíže po čase vrátily.
    Co kdyby to tentokrát vyšlo…

  • Jana

    Ekzém

  • Martina Smekalová

    Dobrý den, ráda bych se zúčastnila Vaší soutěže o testování produktů. Už několik let mě trápí atopický ekzém. Do kortikoidů už se opakovaně nechci pouštět a hledám přírodní cestu. Tak snad se poštěstí.

  • Jitka

    Dobrý den, netuším, který problém mě konkrétně trápí, neboť jsem ke kožnímu lékaři přestala chodit, když jsem dostávala předepisovány kortikoidy. Používám zelený krém Weleda, který sice nevyléčí, ale jediný mě nedráždí a prohydratuje, často se mi stalo, že jsem zkusila nějaký krém, ale tak mě podráždil, že jsem ho doslova bohužel seškrabala z kůže. Velice mi pomáhá moře, kdy se mi všechna ložiska vyloupala, odjížděla jsem s krvavými vystouplými svědivými fleky a vrátila se s pouze růžovými flíčky hojící se kůže. Problematická místa jsou pod koleny, lýtka z boku, stehna vnitřní strana, vnější strana u loktů, lokty, zápěstí a horní strana rukou, krk. Když jsem nervózní, mam tendence se poškrábat, jelikož místa začnou svědit. V zimě bývá situace velmi špatná, rozškrábané celé ruce, často se škrábu i v noci ze spaní. Je jasné, že je to problém v hlavě i ve fungování těla, ale je to běh na dlouhou trať. Také se mi občas objeví svědivé pupínky, které jsou zřejmě nějakou alergickou reakcí, jelikož se po chvíli zase uklidní a zmizí, jen se nesmí rozškrábat. Ráda bych vyzkoušela nové produkty, jestli je nějaká alternativa k již zmíněné Weledě, která ač nezabrání svědění, tak mě nepodráždí. Děkuji

  • Jitka

    Meho může trápí ekzém. Zkoušeli jsme už všechno (západní medicína zcela selhala – predepisovali jen kortikoidy).

  • Petra

    Dobrý den,

    můj kožní problém je periorální dermatititda v okolí úst a suchá kůže na nohou a rukou, ale daleko horší to má tchýně, ta má lupénku po celém těle a už neví čím to mazat, taky by se dalo nafotit před a potom.

    Pěkný den

    Petra Trnavský

  • Katka

    Trápí mě nejvíce místy suchá pokožka a perorální dermatitida v kombinaci s velmi mastnou pletí na obličeji.

    K.

  • Marie Hlavatá

    Má plet je aknozní, ekzematická, citlivá…Právě jsem doléčila perorální dermatitidu a hledám vhodnou pečující kosmetiku. Velmi mě to trápí ,jelikož mám velká ložiska hlavně v obličeji. Budu moc ráda, když si vyzkouším Vaše nové krémy ,které mě pomůžou zlepšit moji pletˇ i psychiku . Děkuji a věřím .

  • Jana Zoulová

    lupénka i ekzém

  • Irena Kalibová

    Už 4 roky mám těžkou formu atopického ekzému z důvodu autoimunitního onemocnění

  • Eva Seidlerová

    Moje maminka má lupenku po celém těle a syn ekzém.

  • Judita Zbuzková

    Přes 10 let mě trápí ekzém na levé ruce,se kterým si na kožním neví rady a tvrdí,že je atopický. Ráda vyzkouším vaši kosmetiku.

  • Aneta

    Manžela trápí lupenka a protože jsem starostlivá manželka a snažíme se žít v souladu s přírodou, výrobky Minalia bychom moc rádi otestovali. Navíc i moje aknozní pleť by dokázala posoudit 🙂

  • Zdena Houdková

    Hezký den do Nuspringu 🙂 já vyloženě nepříjemné problémy s kůží nemám, kromě občasného pnutí kůže po koupeli, ale stačí se natřít olejíčkem a je hned vše lepší. Ale ráda bych vyzkoušela produkty na mamce. Má popraskané paty a ačkoliv chodí na pedikúru a maže si pravidelně paty, tak nic nezabírá. Napadlo mě, že by tento krém mohla zkusit. Uvidím, jaké budu mít štěstí 🙂

  • Senta Martynenko Vítková

    Atopický ekzém, už až moc dlouho..

  • Venuše Kubáčová

    Trápí mě ekzém, společně s maminkou, rády bychom je testovaly.

  • Ivana Janěková

    Dobrý den, mám už 42 let lupénku, převážně ve vlasaté části hlavy. Zatím se nenašel žádný výrobek, který by mě pomohl. Byla bych moc ráda, kdybych mohla vyzkoušet vaše výrobky, jestli by mě alespoň trochu pomohly. Děkuji IJ

  • Veronika Najmanová

    Dobrý den, píšu ohledně testování kosmetiky Minalia. Mám lupénku na loktech a kolenou. Zatím mne žádná mast vyloženě neuchvátila, tak jsem zvědavá na tuto novinku.

    Hezký den,

    Veronika

  • Dana

    Dobrý den, přítele od puberty trápí lupénka na pokožce hlavy. Zlepšuje/zhoršuje se to životním stylem, ale pořád ho to trápí a je to nepříjemné, určitě by tento produkt rád vyzkoušel. Díky.