Tierra Verde je česká značka ekovýrobků

„Věříme, že svět, ve kterém žijeme, si tvoříme sami svými každodenními skutky a rozhodnutími. Každé dnešní rozhodnutí, každý čin je volbou toho, jak chceme, aby náš svět vypadal zítra. Svoboda volby je zároveň i projevem zodpovědnosti k sobě samým i ke světu kolem nás. Naší jistotou je vědomí, že vždycky existuje alternativa. Naším cílem je (znovu)objevovat, vyvíjet, vyrábět a nabízet výrobky denní potřeby s co nejmenším negativním dopadem na zdraví a životní prostředí a zároveň s co nejlepším vlivem na člověka, společnost a Planetu.“

Jsme moc rádi, že vám můžeme představit novou značku Tierra Verde, kterou jsme pro vás zařadili. Používali jsme ji dlouhé měsíce, abychom vše otestovali, než výrobky pro vás zařadíme. Nyní nastal ten čas, ukázat vám v plné kráse celou nabídku ekodrogerie a ekopomůcek.

Tierra Verde je česká značka ekovýrobků

Tierra Verde je česká značka, která pod s sebou vyrábí, zvířecí ekodrogerii Catz&Dogz,  (dováží pod s sebou). Jejich výrobky jsou čisté, přírodní, bez zbytečné chemie. Nemají ve svém složení jen procento přírodní a zbytek syntetických látek, ale celé jsou přírodní. Ve svých látkových vložkách navíc používají inovativní materiál. Místo klasického fleecu, který je z ropy, používají bambus a biobavlnu.

Základem ekodrogerie Yellow&Blue jsou čisté přírodní složky

Základem ekodrogerie Yellow&Blue jsou mýdlové ořechy, které mají přirozenou funkční prací složku saponin. Má skvělé dezinfekční a protiplísňové účinky. Drogerie je doplněna o další účinné přírodní složky. Výrobky mají šetrné složení, které je vhodné i pro alergiky, ekzematiky a nebo lidi s citlivou pokožkou. Výrobky nejsou testovány na zvířatech ani neobsahují živočišné přísady (kromě žlučového mýdla) a díky tomu jsou vhodné i pro vegany.

Yellow&Blue je česká značka ekodrogerie, která se vyrábí přímo v Brně. Ano, Moraváci mohou být pyšní. V Praze je bohužel nemáme. Zaměstnávají navíc zdravotně znevýhodněné lidi, kteří chtějí být stejně jako my užiteční. Ke své výrobě používají pouze recyklovatelné obaly a za to mají u nás palec nahoru. Jen tak dál. Od roku 2016 se snaží používat  méně plastu, kterého je nyní nadbytek. Vymýšlí nové obaly, které nebudou tolik zatěžovat přírodu.

Látkové sáčky a tašky Casa Organica z biobavlny

Látkové sáčky a tašky Casa Organica jsou vyrobené pouze z přírodní biobavlny s GOTS certifikátem (vyrobeno za férových podmínek). Nabízí ekologického pomocníka do domácnosti. Můžete si ho vzít na každodenní nákupy a šetřit tisíce igelitových sáčků, které končí každý den v koši.

Zakladatelka Tierra Verde jako host u Margit Slimákové

Nabídka ekoproduktů od Tierra Verde

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 08. 03. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář