Vonai nádherná přírodní mýdla z darů přírody

Když jsme objevily značku Vonai, zamilovaly jsme se. Možné to dělají ty nádherné fotografie, které jsou překrásné. Možná to dělají nádherné designové obaly výrobků. Líbí se nám navíc jejich minimalismus, že jsou recyklovatelné a čiší z nich naprosto celá myšlenka Vonai. Mýdla mají krásné složení, jsou zcela přírodní, veganská a všechny složky v nich použité jsou biologicky odbouratelné. Co vám máme říkat, jsou prostě boží!

Vonai nádherná přírodní mýdla z darů přírody

Vonai – slovenská značka přírodních mýdel

Značku Vonai založila výrobkyně Jana, která svou práci dělá opravdu úžasně. Vyrábí je všechny sama ručně na Slovensku. Mýdla jsou vyráběna studeným procesem výroby z organických darů přírody. Všechny vyrábí za studena, aby v nich zůstaly všechny cenné látky. Vznikají z přírodních olejů v bio kvalitě, bylinek, květin, jílů, přírodních másel a minerálů prospěšných pro naše tělo.

Vonai nádherná přírodní mýdla z darů přírody

Všechna vyrábí v malých dávkách, aby byly vždy čerstvé. Mýdla Vonai jsou veganská, neobsahují živočišné složky ani nejsou testována na zvířatech. V nabídce najdete mýdla na tělo, ruce, obličej, ale i tuhé přírodní mýdlo na vlasy. Mají nádherné přírodní vůně, ze kterých čiší jemné použití složek.

Vonai nádherná přírodní mýdla z darů přírody

Přírodní mýdla Vonai

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 11. 04. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář