Vyhlašuje se: Březnová novinová a krabičková sbírka. 3 nejpilnější ohodnotíme Dárkovým poukazem na nákup v hodnotě 300 Kč v NuSpring

Máte doma volné krabičky, které vám překáží? Nebo jinak řečeno, máte doma také IT, jako naše kolegyňka Ivanka, která nedávno navezla plné auto krabiček od těch nejminiaturnějších po ty ještě menší, které její partner usilovně bránil se slovy: „Co kdyby se jednou hodily. Chtěl bych vrátit produkty a v originální krabičce to vypadá lépe.“

Naložené auto partnera Ivanky, který k nám vezl všechny své celoživotní krabičkové úspory

Březnová novinová a krabičková sbírka NuSpring

My ženy víme, jak to je. Každá odložená krabička je zbytečná krabička. Takže pojďte s námi do jarního očisty svého domu a navezte nám krabiček, kolik je libo. Od těch nejmenších po velké. Nebo možná odebíráte časopisy nebo noviny a je vám líto je vyhazovat do kontejneru. Přineste nám je. Budeme šťastné!!! Rády vás vašeho nepořádku zbavíme a vdechneme mu nový život. Na co to všechno chceme? Nebojte, nebudeme si to syslit doma. Ale využijeme to na balení krabiček pro vás. Může se vám tak lehko stát, že pak třeba dostanete objednávku v krabičce, kterou jste nám přinesli a ona k vám najde zase cestu zpět. 🙂 To bude pak osud a budete si ji muset nechat. Abyste z toho také něco měli, rozhodli jsme se, že 3 nejpilnější ohodnotíme Dárkovými poukazy na nákup u  nás v hodnotě 300 Kč. To se vždycky hodí, nemyslíte?

Takhle to vypadá, když nám nosíte krabičky. Jedna paní nám přinesla několik nádob od mix.it a jedna paní poslala zimní vánoční kolekce. Moc děkujeme všem.

Březnová novinová a krabičková sbírka NuSpringBřeznová novinová a krabičková sbírka NuSpring

Kdy krabičky a noviny nosit?

Celý březen 2019 a pak kdykoliv, kdy budete mít náladu a chuť. Je to nyní výzva pro vás, ale budeme rádi vždy za jakýkoliv obalový materiál. A vy se nejen zbavíte nepořádku, ale budete mít alespoň dobrý pocit, že jste minimalizovali odpad u vás doma i ve světě. Protože každá pomoc a krabička se počítá.

Březnová novinová a krabičková sbírka NuSpring

Co nosit?

Můžete nosit noviny, časopisy, krabičky, klidně i papírové tašky.

Kam to nosit?

NuSpring (Czech republic) s.r.o. kancelář,
výdejní místo a showroom obchůdku NuSpring

Belgická 610/27
120 00 Praha 2

Jsme tu pro vás v hodinách:
pondělí až pátek: od 16.00 hod do 19.00 hod.
sobota a neděle: zavřeno

NuSpring – sklad e-shopu a výdejní místo
Dopraváků 749/3
184 00 Praha – Dolní Chabry

Jsme tu pro vás v hodinách:
pondělí až pátek od 8.30 hod do 17.00 hod.
sobota a neděle: zavřeno

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 08. 03. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář