YUUKI menstruační kalíšky

logoDlouho jsme v NuSpring hledaly kvalitní menstruační kalíšky, které by byly optimálně měkké, nepřetáčely se, otevřely se správně. Hledaly jsme příjemný materiál, který by netlačil, nebyl nepříjemný a hlavně, aby kalíšek neprotékal. S dosavadní nabídkou  našich kalíšků jsme totiž nebyly úplně spokojené. Nakonec jsme objevily 2 značky a mezi nimi byla právě Yuuki, která nakonec zvítězila. Proč? Protože mají velmi příznivé ceny a je to české značka menstruačních kalíšků. Jelikož se snažíme podporovat zejména regionální výrobce, bylo to jasné.

„Menstruační kalíšky nejsou ve světě žádnou novinkou. První patent na tuto hygienickou pomůcku byl udělen již začátkem minulého století v USA. Bohužel v té době ještě nebyl k dispozici materiál, který by byl vhodný k výrobě kalíšků. Dnešní materiály už zcela vyhovují jak z hlediska fyzikálního, tak především z hlediska přijatelnosti materiálu lidským organismem.“

Yuuki – česká značka menstruačních kalíšků

Jsme rádi, že vám můžeme představit českou značku menstruačních kalíšků Yuuki. Jsou vyráběné z kvalitního silikonu nejvyšší kvality, který je schválený pro zdravotnictví. Mají speciálně upravené pracoviště „clean room“, které je oddělené a je upravené speciální antistatickou podlahou a klimatizační čističkou vzduchu. Vše je tak vyráběno za pečlivého dozoru, aby kalíšky splňovaly hygienické normy. Kalíšky Yuuki neobsahují žádná barviva ani ftaláty. Yuuki nabízí skvělé a unikátní technické řešení kalíšku. Na vnitřní straně kalíšku najdete kroužek, který zabraňuje rozlití jeho obsahu. Nemusíte se tak bát protečení během svých dnů.

IMG_6254
Yuuki je česká značka menstruačních kalíšků

Proč používat menstruační kalíšky Yuuki?

Zatímco u nás jsou kalíšky pořád brány jako neznámá, lidé na ně koukají s nedůvěrou a studem, v zahraničí se běžně používají již řadu let. První kalíšky se objevily v USA začátkem minulého století. Dnes jsou samozřejmě na jiné úrovni a poskytují ženám mnohem větší pohodlí. Menstruační kalíšky jsou skvělé při jakémkoliv sportu nebo při cestování. Pokud si vyberete správnou velikost a optimální tvrdost přímo pro vás, budou vám skvělým společníkem.

IMG_6286
Yuuki Economic soft Menstruační kalíšek malý č.1

Menstruační kalíšky jsou ekologickou alternací běžných vložek

Nemusíte tak používat běžné vložky, které jsou nerozložitelné a zaplavují svět odpadem. Věděli jste, že průměrná žena spotřebuje za svůj život 600 kg nerecyklovatelného odpadu? Pojďte s námi bojovat za minimalizaci odpadu a ekologický způsob života. Pokud se budete o kalíšek starat, čistit ho, tak vám bude společníkem po dobu až 10 let.

IMG_6308
Menstruační kalíšek má antibakteriální úpravu, která zabraňuje množení bakterií v pochvě a díky tomu minimalizuje výskyty mykóz

Proč si zamilovat kalíšky od Yuuki?

  • neobsahují žádná barviva ani ftaláty
  • mají optimální tvrdost
  • neprotékají
  • vydrží až 10 let při správné péči
  • ekologická varianta běžných vložek
  • česká značka
  • cenově dostupné menstruační kalíšky
  • praktický na cesty nebo při sportu
  • minimalizuje výskyty mykóz

Menstruační kalíšek Yuuki

kup15 kup14 kup13 kup12 kup11

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 01. 08. 2017
* Povinné položky

Zanechte komentář