Zindeo slovenské přírodní deodoranty bez sody bikarbony

Značku Zindeo vyrábí na Slovensku výrobkyně Jana, která vyrábí i svou druhou značku přírodní kosmetiky Vonai. Obě značky jsou vyráběny poctivě a s láskou čistě z přírodních látek. Jana se snaží využívat lokální bylinky a rostliny v kombinaci s kvalitními rostlinnými oleji v bio kvalitě, másly a dalšími složkami. Zindeo nabízí řadu solných mýdel, která jsou vhodná na kožní problémy a přírodních deodorantů bez sody bikarbony.

Zindeo slovenské přírodní deodoranty bez sody bikarbony

Zindeo – slovenské přírodní deodoranty bez sody bikarbony

Hledáte přírodní deodorant bez sody bikarbony? Máte citlivou pleť a jen tak něco nesnesete? Vyzkoušejte přírodní deodoranty bez sody bikarbony od slovenské značky Zindeo. Neobsahuje sodu bikarbonu, hliník, parabeny ani alkohol. Je vhodný pro citlivou pokožku, ale i pro alergiky. Bojuje proti nepříjemnému zápachu pocení. Antimikrobiální složky v deodorantu pohlcují bakterie způsobující pach potu a tím eliminují nepříjemnou vůní potu. Deodorant neucpává póry.

Má praktické a pěkné balení na cesty. Můžete si ho vzít kamkoliv s sebou a mít ho vždy po ruce. Nezatěžuje pokožku, nezabraňuje přirozenému pocení, ale má mírný antiperspirační účinek. Zanechává díky zinku jemný bílý povrch, který se vstřebá do pokožky a nezanechá na ni bílé stopy. Deodorant neobsahuje živočišné přísady, ani nebyl testován na zvířatech a je tak vhodný i pro vegany.

Zindeo přírodní solná mýdla na kožní problémy

Zindeo – přírodní solná mýdla na kožní problémy

Přírodní solná mýdla Zindeo jsou ručně vyráběná a obsahují skvělou kombinaci přírodních výtažků. Jejich základ tvoří kokosový olej, rozmarýnový esenciální olej spolu s mořskou solí a dalčí výtažky, která obsahuje blahodárné minerální látky. Mýdlo pokožku čistí, revitalizuje a detoxikuje. Jemná zrníčka mořské soli pokožku obrušují a odstraňují tak odumřelé kožní buňky. Právě sůl skvěle detoxikuje a revitalizuje pokožku. Stahuje otevřené póry.

Mýdla vytváří velmi příjemnou krémovou pěnu. Mýdla neobsahují palmový olej, umělou parfemaci či barviva ani živočišné tuky. Nebyla testované na zvířatech, ani neobsahuje živočišné složky a proto je vhodná i pro vegany. Jsou zabalena do originálního obalu, který potěší nejen vaše oko, ale je vhodné i jako milý dárek. Obal je navíc recyklovatelný a šetrný k přírodě.

Zindeo slovenské přírodní deodoranty bez sody bikarbonyZindeo přírodní solná mýdla na kožní problémy

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 11. 04. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář