19 nejprodávanějších produktů roku 2019

Často hledáte inspiraci a ptáte se nás, jaké produkty patří mezi ty nejpopulárnější. Proto jsme pro vás sestavili žebříček bestsellerů za minulý rok. Tady je 19 nejprodávanějších produktů za rok 2019. Na konci článku si můžete přečíst, který produkt jste si odhlasovali vy v našem formuláři jako ten dvacátý.

TOP devatenácka

1. MALINNA° Elixir mint kúra na zvýšení imunity

Ano, zázračné elixíry opravdu existují. Naši zákazníci jsou si účinků toho od Malinny vědomi, což dokazují hojné nákupy v roce 2019. Jedná se o doplněk stravy, který  přispívá k vylučování nahromaděných odpadů, těžkých kovů a toxinů z těla. Báze elixíru tvořená z výluhu lopuchu, skořice a hvozdíku v kombinaci s organickými a esenciálními oleji vytváří všestranný přírodní lék pro podporu imunity i správného fungování kardiovaskulárního systému.

Malinna elixir mint

2. Havlíkova přírodní apotéka Krásná slečna, BIO krém pro problematickou pleť

Havlíkovu přírodní apotéku není třeba představovat. Už roky patří mezi naše nejprodávanější značky. Nejen pro slečny je určený tento krém, který si umí skvěle poradit s akné i ekzémem. Receptura krému pochází již z 19. stolení, kdy byl vyvinut pro mladou hraběnku.

Havlíkova přírodní apotéka, Krásná slečna

3. Bambaw Bambusové odličovací tamponky

Třetí příčka patří populárním odličovacím tamponkům z bambusu a bavlny. A nás velice těší, že se čím dál více žen snaží minimalizovat odpad vyřazením těch jednorázových. Bambaw jsou vhodné pro čištění a odlíčení všech typů pleti, včetně citlivé oblasti očí. Součástí balení je kromě 16 tamponů i síťový sáček na odložení a praní tamponků.

Bambaw Bambusové odličovací tamponky

4. Eoné Perlička suché ubrousky perlan

Tato šetrná alternativa vlhčených parfemovaných ubrousků už si také našla své místo v mnoha domácnostech. Ubrousky jsou určené pro ošetření dětské pokožky a skvěle ladí s Medvídkem – mycím olejem na zadečky. Jsou lehce biologicky rozložitelné, nedráždí pokožku a dají se jednoduše vyprat v pračce

Eoné Perlička suché ubrousky perlan malé

5. Casa Organica Sada sáčků na potraviny z biobavlny

Moc nás těší, že mikrotonové sáčky začínají být pomalu vytlačovány těmi ekologickými a udržitelnými. Tato sada české značky obsahuje síťový sáček na ovoce/zeleninu, malý sáček z tenkého plátna na pečivo a větší sáček ze silnějšího plátna na chléb. Všechny sáčky jsou vyrobené ze 100% nebělené biobavlny s certifikací GOTS

Casa Organica Sada sáčků na potraviny z biobavlny

6. Ponio Tuhý šampón s ichtamolem a pyritiónem zinku

Slovenská ručně vyráběná kosmetika Ponio je u nás velice oblíbená pro svou kvalitu, design, přírodní složení a cenovou dostupnost. Jejich tuhé šampony vydrží dlouho a dají se použít i na tělo či na praní prádla. Tento nejprodávanější šampon skvěle pomáhá problematické pokožce. Umí si poradit se seboreou, ekzémem, psoriázou a dermatitidou. Zároveň posiluje a ošetřuje vlasy.

Ponio Tuhý šampón s ichtamolem a pyritiónem zinku

7. Avril Organic Bio Černá řasenka

Kdo by to byl řekl, že perla mezi řasenkami se bude skrývat právě za cenově velice příznivou francouzskou dekorativní kosmetikou Avril Organic. Tato přírodní řasenka je vhodná i na citlivé oči. Je složena z jojobového, slunečnicového oleje a malinové vody. Nedělá hrudky, řasy krásně pročeše a prodlouží.

Avril Organic Bio Černá řasenka

8. Equa Skleněná lahev z borosilikátového skla MISMATCH BEIGE

Lahve Equa jsou prostě naší láskou. Mají úžasný design, jsou lehké a vysoce odolné proti nárazům a poškrábání. Ideální jsou na cestování i běžné použití, studené i teplé nápoje. Borosilikátové sklo je pevné, vydrží vysoké teploty i běžné pády. Víčko z oceli 100% těsní. Lahve se navíc vyrábějí v České republice, takže jejich koupí podpoříte lokální pracovní sílu.

Equa Skleněná lahev z borosilikátového skla MISMATCH BEIGE

9. Hydrophil Vatové tyčinky do uší (100 ks)

100% biologicky rozložitelné, vyrobené z bambusu a certifikované bavlny, bez chlóru a bez plastu. Baleny v recyklovaném papíru. Tady prostě není o čem. Tyčinky jsou skvělou alternativou všech plastových variant a po použití je klidně můžete vyhodit do kompostu.

Hydrophil Vatové tyčinky do uší

10. Havlíkova přírodní apotéka Ranní maska (3-minutová)

Přivstat si každý den o 3 minuty se rozhodně vyplatí. Vaše pleť bude s tímto kosmetickým zázrakem zářivější po celý den. Stačí ji hned po probuzení nanést prsty na ještě neumytou pleť (obličej, krk, dekolt) a po 3 minutách smýt teplou vodou. Rozmarýnový, konopný, slunečnicový a levandulový olej si hravě poradí i s tou nejunavenější pokožkou

Havlíkova přírodní apotéka, 3minutová ranní maska

11. Eoné Medvídek, mycí olej na zadečky

Přírodní olejíček dokonale čistí, vyživuje a zklidňuje tu nejjemnější pokožku. Je vyrobený ze sezamového, sojového a mandlového oleje v kombinaci s olejem z kukuřičných klíčků a levandulovou silicí. Právě levandule dodává olejíčku krásnou vůni. V kombinaci s vodou s ním vytvoříte skvělou mycí emulzi, kterou můžete aplikovat přímo na zadeček, nebo na ubrousky Perlička.

Eoné Medvídek, mycí olej na zadečky

12. NATURALIS Bio DEO Natural Roll-On 24H+

Tento deodorant patří mezi bestsellery i mezi námi děvčaty v NuSpringu. Voní čistě přírodně a je kuličkový, takže se jednoduše nanáší. Obsahuje výtažky a éterické oleje levandule a rozmarýnu. Základem je aloe vera, výtažky z heřmánku, myrty a měsíčku. Zvládne sportovní i celodenní zátěž a zklidňuje podrážděné podpaží. Více než 95 % složek si Naturalis pěstují ekologicky na vlastních polích a zahradách.

NATURALIS Bio DEO Natural Roll-On 24H+

13, Ponio Lemongras – přírodní deodorant soda free

Další peckou od slovenské značky Ponio je deodorant vonící po citronové trávě a čajovníku. Neobsahuje jedlou sodu a je tak vhodný pro citlivou pokožku, pro ženy i muže. Papírový obal můžete po vypotřebování jednoduše zkompostovat. Jeho dezodorační účinek je založen na sloučenině hořčíku, křemeliny, přírodních silic a olejů.

Ponio Lemongras - přírodní deodorant soda free

 

14. Mylo Sůl nad zlato, solné mýdlo s eukalyptem, rozmarýnem, bergamotem a levandulí

Mylo si musí zaMYLOvat úplně každý. Je 100 % přírodní, obaly jsou 100 % recyklovatelné a je 100 % ručně dělaná šikovnou a nápaditou paní Barborou podle receptur, která od roku 2013 dovedla k dokonalosti. Mýdlo Sůl nad zlato pomáhá hojit akné a vytahuje z těla toxiny. Působí protizánětlivě a přitom čistí velice jemně a šetrně.

Mylo Sůl nad zlato, solné mýdlo s eukalyptem, rozmarýnem, bergamotem a levandulí

15. Inlight Bio čistící balzám na obličej

100% bio kosmetika Inlight je spojením té nejvyšší kvality a mocné energie nejčistší přírody. Chodíte si k nám pro ni pravidelně a nejčastěji pro tento jemný a šetrný odličovač. Nejen, že dokonale odstraní make-up a všechny nečistoty, ale zároveň pleť vyživuje, hydratuje a zanechává ji krásně hebkou. Je vhodný pro všechny typy pleti včetně té citlivé i aknózní.

Inlight Bio čistící balzám na obličej

16. Zinková mastička Dulcia

Slovenská přírodní ručně dělaná kosmetika Dulcia má ve svém repertoáru rovněž zázrak v boji s akné. Mastička šetrně a rychle hojí pupínky i jizvy, oděrky a opruzeniny. Je vhodná i pro miminka. Kromě zinku mastička Dulcia obsahuje i blahodárné oleje: kokosový, olivový, konopný i hroznový. Poradí si i s opary, zejména když jsou již „v plném rozpuku“.

Dulcia natural Zinková mastička

17. Nobilis Tilia Keramický ultrazvukový difuzér s podbarvením

Oblíbená česká značka Nobilis Tilia má v nabídce kromě dokonalých esenciálních a éterických olejů i báječné designové difuzéry. Tento keramický rozptyluje éterické oleje pomocí ultrazvuku. Vůně se tak nepřepaluje a zůstává čistá. Podbarvení si můžete zvolit vždy jiné podle vaší nálady nebo ho úplně vypnout.

Nobilis Tilia Keramický ultrazvukový difuzér s podbarvením bílý

18. Ponio Bambucké jemné mýdlo

Toto ručně vyráběné mýdlo slovenské značky Ponio obsahuje 80 % bambuckého másla a 15 % kokosového oleje, po kterém i krásně voní. Mýdlo šetrně a jemně čistí i vyživuje pokožku. Je vhodné zejména pro suchou a citlivou pleť. Díky hezkému balení je vhodné jako dárek a cena je více než příznivá.

Ponio Bambucké jemné mýdlo

19. CosmetikaBio Alun, přírodní deodorant kamenec

Tak toto je opravdový unikát. Čistý přírodní krystal, který bude ozdobou každé koupelny a zároveň vás spolehlivě ochrání před potem a nežádoucím zápachem. Jedná se o čistý kamenec od české značky CosmetikaBio. Kamenec stačí nanést na vlhkou pokožku nebo ho před aplikací navlhčit vodou. Je možné ho používat i po holení, protože hojí, dezinfikuje a zabraňuje pupínkům i zarůstání chloupků.

CosmetikaBio Alun, přírodní deodorant kamenec

Vámi vybraný 20. nej produkt

Začátkem ledna jste měli možnost hlasovat pro ten váš „best of“. Vašich oblíbených produktů a značek se nám v dotazníku sešla celá řada. Ale nejčastěji se opakovaly názvy ručně vyrobených deodorantů české značky Biorhytme. Tleskáme! 🙂

Deodoranty Biorhytme

Autorem příspěvku je Romana
Publikováno 05. 01. 2020
* Povinné položky

Zanechte komentář

  • Lucie Chocholáčková

    Dobrý den. Zebricek 19ti top produktu je super, sama z něj povazuji za nejlepsi produkty min.5 kusů a také je používám.

    Za sebe bych ráda přidala jako skvělý produkt SOAPHORIA tělový peeling levandule – je vážně perfektni. Krasne pokozku prokrvi, promasti a vune je navic uklidňující, takže super :-).

    Děkuji.
    Lucie Chocholáčková

  • Miroslava Kubešová

    Ponio Lemongras – přírodní deodorant soda free

  • Michaela Sobotková

    Kromě některých již výše uvedených bestsellerů velmi ráda používám i přírodní barvu na vlasy od CosmetikaBio v hnědém odstínu.

  • Petra Salajková

    Super výběr, používám několik věcí, ještě bych zařadila Konjackovou houbičku na obličej 🙂

  • Markéta Olivová

    Něžný měsíček – Soaphoria

  • Katka Stuchlíková

    Za mě váš dětský sortiment, který si dcerka (5 let) zamilovala – kartáček Maistic ve tvaru dinosaura, ten je opravdu top nejen složením a designem, ale i tvarem a měkkostí štětinek. K němu kosmetická taštička Mama Natura a přenoska na mýdlo od Navia, do které dáváme na cesty jak kousek tuhého mýdla, tak i tuhý šampon (nejraději ten od Navia na hnědé vlasy nebo mastné vlasy). A včelobaly na svačinku i drobnosti.

  • Sandra

    Několik věcí používám, některé ještě neznám, ale mám ráda na mytí dětí NATURALIS Vlasový & tělový šampon pro děti, nádherně voní.

  • Martina V.

    Mylo, Ako vánok – bezkonkureční na smíšenou pleť