Tipy na nejoblíbenější vánoční dárky pro muže

Určitě se shodneme, že vybrat dárek pro muže, bývá mnohdy oříškem. Pro některé až nedobytným kokosovým ořechem 🙂 Pokud nechcete skončit u trenýrek či lahví rumu, podívejte se na naši dárkovou inspiraci. Dárky jsme rozdělili podle cenové dostupnosti, aby si mohl snadno vybrat skutečně každý. Největším dárkem však je fakt, že se jedná o produkty šetrné k životnímu prostředí a přírodě.

Níže najdete nejoblíbenější dárky v hodnotě do 250 Kč, 500 Kč, 1000 Kč a nad 1000 Kč.

 

 

OnlyBio Regenerační sprchový gel a šampoOnlyBio Regenerační sprchový gel a šampon pro mužen pro muže

Čím méně lahviček v koupelně, tím lépe. Tímto heslem se řídí nejeden muž. Potěšte toho svého naším bestsellerem, který stimuluje růst vlasů a obsahuje 99 % přírodních složek.

 

 

 

Equa Plastová lahev na pití Blue Equa Plastová lahev na pití Blue

Lehoučká láhev (600 ml) na studené i teplé nápoje z Eastman Tritan – amorfního kopolyesteru (odvozen z rostlinných zdrojů) je velice vhodná na cestování i na sport. Ideální pro zero waste nadšence.

 

 

 

 

EcoHeart Bambusový zubní kartáček (extra soft) zelenýEcoHeart Bambusový zubní kartáček (extra soft) zelený

Tento designový kousek ve zkumavce potěší nejen zub, ale i oko. Jedná se o slovenskou značku, která ho vyrábí z ručně opracovaného bambusu. Bez plastu, ftalátů i BPA.

 

 

 

 

Havlíkova přírodní apotéka Životabudič na vousy i vlasyHavlíkova přírodní apotéka Životabudič

Hloubková výživa dodává vlasům i vousům lesk , hebkost a obnovuje poškozená vlákna. A složení je prostě TOP: rakytníkový olej, arganový olej, makadamiový olej, avokádový olej, kokosový olej, rozmarýnový extrakt, propolis.

 

 

Casa Organica Sada nerezových brček (3 typy) s kartáčkem Casa Organica Sada nerezových brček (3 typy) s kartáčkem

Tato brčka nesmí chybět v žádné domácnosti. Jsou netoxické, bez BPA a bez chemikálií. Sada obsahuje: 1x brčko rovné, 1x zahnuté, 1x široké na smoothie, 1x kartáček na čištění brček, 1x cestovní obal na brčka z biobavlny.

 

 

 

Weleda Osvěžující set pro mužeWeleda Osvěžující set pro muže

Oblíbená německo-švýcarská přírodní kosmetika Weleda sestavila báječný balíček, který voní mentolem a rozmarýnem. Dárková krabička obsahuje sprchový a pleťový krém.

 

 

Bambaw Cestovní sada příborů z bambusuBambaw Cestovní sada příborů z bambusu

Sada ekologických bambusových příborů je ideální na cestování, piknik, do práce či na festivaly. Obsahuje vidličku, nůž s ozubenou čepelí, lžíci, brčko, kartáček na brčko a krásné pouzdro.

 

 

 

rCUP termohrnek z jednorázových papírových kelímků černá/tyrkysovárCUP termohrnek z jednorázových papírových kelímků černá/tyrkysová

Tento unikátní hrnek považujeme za novinku roku. Je plně recyklovaný i recyklovatelný a pít se z něj dá z celého obvodu. Navíc dokonale těsní.

 

 

 

Stojo Skládací cestovní hrnek Pocket DENIMStojo Skládací cestovní hrnek Pocket DENIM

Praktický hrneček na studené i teplé nápoje můžete jednoduše složit do kabelky či do kapsy. Výborně těsní a je vyroben z prvotřídního lékařského silikonu.

 

 

 

 

Mylo Šuhaj, balzám na bradu a vousyMylo Šuhaj, balzám na bradu a vousy

Skvělý balzám od slovenské značky Mylo pro všechny vousáče vyživuje nejen vousy, ale i pokožku pod nimi. Díky včelímu vosku plnovous krásně zafixuje. Voní po po santalovém dřevu, pačuli, citrónu, levanduli a růžovém dřevu.

 

 

 

Mylo Kapitán, sérum na bradu koření a cedrové dřevoMylo Kapitán, sérum na bradu koření a cedrové dřevo

Kromě Šuhaje vousy skvěle vyživí i druhý přírodní zázrak – Kapitán. Stimuluje růst, zklidňuje a zvláčňuje pokožku. Kořeněno-dřevitá vůně se jistě zalíbí i ženám.

 

 

 

 

 

Nobilis Tilia Sada Pro drsoně i krasoněNobilis Tilia Sada Pro drsoně i krasoně

Ať už máte doma krasoně či drsoně, tato sada od české značky 100 % přírodní kosmetiky, potěší každého. V krásné krabičce najdete sprchový gel a krém na obličej pro vitální vzhled.

 

 

 

 

Goodglass Termolahev GoodWoodGoodglass Termolahev GoodWood

Tato stylová lahev z přírodního bambusu a nerezové oceli udrží nápoje teplé minimálně 6 hodin a studené až 12 hodin.  Vejde se do ní 450 ml tekutiny, je od české značky, bez ftalátů a BPA a nesmí chybět v tašce žádného gentlemana.

 

 

 

Pánská toaletní voda PLANTES & PARFUMS DE PROVENCE – PLANTES & PARFUMS DE PROVENCE Pánská toaletní voda BoiséBoisé

Tato 100% přírodní pánská toaletní voda se vyrábí ručně ve  Francii.  Dřevité tóny santalového dřeva a cedru se mísí s teplem pižma a pačuli. Na tradiční postupy při výrobě je již od roku 1983 kladen velký důraz.

 

 

Casa Organica Obědový set dóz z nerez oceliCasa Organica Obědový set dóz – nerez

Tato praktická a designová obědová/svačinová sada se skládá ze 3 krabiček různých velikostí včetně uzávěrů. Je lehká, bytelná, vhodná do myčky nádobí a vyrobena u nás.

 

 

 

Pela Case Kompostovatelný obal na iPhone 6 / 6s / 7 / 8Pela Case Kompostovatelný obal na iPhone

Moderní inovativní ekologický obal na iPhone můžete, až se vám okouká, klidně zasadit do květináče. Je odolný proti nárazům a škrábancům, bez ftalátů, BPA, kadmia a olova.  1%  z prodeje navíc putuje na obnovu čistých oceánů a vod.

 

 

Dárková poukázka

Vnukli jsme vám inspiraci na dárky, ale vy si přece jen nejste jistí, který z produktů potěší nejvíce? Darujte poukázku na nákup v našem e-shopu. Zaručujeme, že si u nás vyberou i ti, co o sobě zatím netuší, že jsou příznivci přírodních a zero waste produktů 🙂

Dárkové poukazy na nákup na www.nuspring.cz

 

Doručujeme až do poslední chvíle a dechu 🙂

Autorem příspěvku je Romana
Publikováno 10. 12. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář