20+ Klíčová je prevence

Spoustu žen začne po dosažení věku dvaceti let rychle shánět v drogeriích a lékárnách krémy proti vráskám. Mají pocit, že se dostaly do přelomového období, kdy jejich pleť začne v každém záhybu zdobit vráska. Nebojte se, do vrásek máte ještě daleko. Kvalitní péčí však můžete předcházet pozdějšímu vzniku vrásek.

Ve dvaceti letech má ještě mnoho žen spíše problémy s akné, než s vráskami. Ty vznikají zpomalením buněčné obnovy, kdy kůže není schopná sama vytvářet dostatečné množství kolagenu. Pokožka tak ztrácí pevnost a pružnost. Dynamické vrásky se objevují okolo 35. roku a statické vrásky kolem čtyřicátého roku. Jak vidíte, máte do obou typů vrásek ještě daleko.
 

Jak se máte o svou pleť starat?

CLEANSING COLLECTION

Ve věku 20+ je nejdůležitější správná prevence. Naučte se pravidelné návyky v podobě čištění pleti a to nejen večer, ale i ráno. Velmi důležité je zvolit přípravky podle vašeho typu pleti, které budou vaši pokožce pomáhat, aby vypadala lépe. Zatímco mastná pleť vyžaduje spíše čistící gely, které odstraní přebytečný maz. Pro citlivou a suchou pleť je nejlepší používat šetrná, čistící a hydratační mléka.
 

Pročistěte pleť jednou týdně do hloubky

Jednou týdně byste si měli dopřát čistící pleťovou masku, která regeneruje kožní buňky a hydratuje pleť do hloubky. Bahno z Mrtvého moře dokáže vytáhnout přebytečný maz a nečistoty uložené hluboko v pórech. Vaše pokožka tak bude vyčištěná do hloubky a regenerovaná.
 

Velmi důležité je hydratace

Pokud hledáte krém proti vráskám 25. či 20. rokem vašeho života, je to stále ještě brzy. Krém na první vrásky není v tomto věku potřeba. Velmi podstatné ale je pleť kvalitně hydratovat. Opět je velmi důležité vybírat krém podle typu vaší pleti. Velmi suchá pokožka potřebuje hydratovat více, než mastná pleť, která ocení lehčí, nezatěžující složení. Dodejte své pleti hydrataci po celý den. Krémy Minus 417 obsahují UVA a UVB faktur SPF 20, které vás chrání před slunečním zářením. To je jedno z příčin vzniku vrásek. Dodejte své pleti potřebné vitamíny a dopřejte ji oddechový čas před prvními vráskami.
 

Zajímavá fakta:

kika

  • Bahenní maska krásy
    94% zákazníků s mastnou pletí uvádí redukci mazu již po 3 týdnech
  • Hydratační krém s vitamíny pro mastnou pleť
    86% uvádí vyváženější (matnější) pokožku
  • Oživující peelingová maska
    94% uvádí, že jejich kůže byla hloubkově vyčištěná
Do spotřebitelského testu se zapojilo po celém světě 200 žen a 74 mužů, kteří testovali výrobky značky Minus 417 po dobu 4 týdnů.

 
 

* Povinné položky

Zanechte komentář