Česká síťovka je tu od roku 1926

„Mám svou vlastní filozofii: „Ze všeho co dělám, chci mít dobrý pocit.“ A to je zřejmě i základ úspěchu. Je pro mne důležitý každý zákazník, bez ohledu na typ síťovky a odebrané množství. Práce mne baví a stejně tak i mé spolupracovníky.“

Kdo by z nás neznal síťovku. Pamatuji si ji z dětství a českých filmů, které jsem jako malá sledovala. O tom, že ji jednou zařadíme i k nám do obchůdku a budeme moci její myšlenku šířit dál, se mi ani nesnilo. Jsme rádi, že českou síťovku můžeme přivítat v našem obchůdku NuSpring a nabídnout i ji vám.

Česká síťovka nabízí skvělou ekologickou tašku na nákupy

Česká síťovka je tu od roku 1926

Českou síťovkou se můžeme chlubit. Je to český vynález. Vymyslel ji a do výroby uvedl pan Vavřín Krčil již v roce 1926. Byla vyráběna poctivě ručně z hedvábné příze. Její obliba vzrostla pro její lehkost, skladnost a také proto, že se do ní vejde spoustu věcí. Lidé ji nosili na nákupy, ale i jako módní doplněk na vycházku nebo na sport. Jelikož si ji nenechal Vavřín patentovat (zřejmě i z důvodů finančních), brzy se dostala po celém světě. My ale víme, že je jenom naše!

Česká síťovka nabízí skvělou ekologickou tašku na nákupy

Časem byla její viditelnost na ulicích v útlumu, ale v roce 2012 nápadu vnukla majitelka Karolína nový impuls a vznikla značka Česká síťovka. Nyní se vyrábí v českých chráněných dílnách v různých tvarech a velikostech. Myslíme si, že si mezi nimi vybere každý. Skvělé na ní je, že je malá, skladná a přitom do ní dáte snad úplně všechno potřebné. Líbí se nám, že je Karolína vyrábí v chráněných dílnách a pomáhá tak mentálně i fyzicky znevýhodněným lidem, aby se cítili užiteční a potřební. Za to dáváme palec nahoru. Pokud tedy hledáte ekologickou tašku na nákupy, jistě bude pro vás síťovka skvělou volbou.

Nabídka produktů od České síťovky

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 04. 03. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář