Chistee – slovenská ekodrogerie se silou přírody

Když jsme narazily na slovenskou značku přírodní ekodrogerie Chistee, hrozně se nám líbily jejich čisté obaly. Skoro ani nepůsobí jako drogistický přípravek, ale jako tělová kosmetika. Když jsme se podívaly po obsahu všech složek Chistee, připadalo nám to skvělé, že máme na Slovensku takovouto plnohodnotnou alternaci ke konvenční drogerii s naprosto čistým přírodním složením. Krásná myšlenka ekologie dodává ekodrogerii Chistee vyšší dimenzi. Výrobky mají většinou v koncentrátech, které si ředíte, abyste zbytečně neplatili za vodu a obaly na výrobky. Při tom některé jsou ve skle. A navíc chtějí brzy prodávat drogerii i ve stáčírnách, abyste minimalizovali plasty.

Chistee – slovenská ekodrogerie se silou přírody

Chistee je 100% přírodní ekodrogerie, která obsahuje ty nejlepší přírodní složky, které výrobci našli. Jsou to čisté směsi na bázi organických olejů, solí a přírodních ingrediencí. Všechny složky jsou 100% biologicky odbouratelné a díky tomu nezatěžují přírodu a životní prostředí. Už do 28 dní biodegraduje 80% obsahu produktů. Aktivní složky v ekodrogerii Chistee účinně odstraňují nečistoty a bakterie z různých povrchů a materiálů. Zabraňují množení mikroorganizmů. Což zejména v kuchyni ocení každý z nás. Výsledky mají potvrzené i z Laboratoří molekulární mikrobiologie (Vysoká škola zdravotnictví a sociální práce sv. Alžběty), kde realizovali měření účinnosti produktů od značky Chistee. Sledovali míru znečištění prostřednictvím přístroje luminometr při dlouhodobé aplikaci jejich Koncentrátu Universal. A obstál.

Chistee slovenská ekodrogerie se silou přírody

 

Chistee – slovenská 100% biologicky odbouratelná ekodrogerie

Chistee myslí i na to, co tady po nás zbude. Nejen, že jsou výrobky z jejich ekodrogerie 100% biologicky odbouratelné a nezanechají stopu v přírodě. Tak navíc je vyrobily v koncentrátech, které si pak sami ředíte vodu např. v poměru 1:40. Čili potřebujete velmi málo přípravku, který si naředíte s vodou. 1 lahev vám tak vydrží dlouho a nemusíte zbytečně platit za vodu ani za obal. Díky tomu šetříte finance i přírodu od zbytečné zátěže na výrobu obalového materiálu a následně jejich likvidaci.

Chistee slovenská ekodrogerie se silou přírody

Přírodní ekodrogerie Chistee

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 04. 03. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář