„Domů bez obalů“ aneb máme novou rychlou zero waste dopravu

Máte po krk množství obalového i výplňového materiálu, který vám doma přibude s každou novou zásilkou? I nás rozčilují kvanta papíru a plastů, která se denně rozváží po celé republice. Proto jsme se rozhodli přijít s novým zero waste řešením. Náš dopravce DER KURIER vám domů přiveze vaši zásilku pouze v papírové tašce či krabici. Vy se sami rozhodnete, zda si své produkty vyndáte a obaly vrátíte nebo ne. Vaše zboží z NuSpringu tak od nás můžete mít zcela bez kartonů a výplně. Zatím jsme tuto ekologickou novinku zavedli po Praze.

Bonusem této dopravy je rychlost. Balíček u sebe můžete mít ještě ten samý den. Čas a datum doručení si navíc můžete sami vybrat. Můžete rovnou vrátit i obaly z doručené zásilky.

Jak funguje Domů bez obalů?

  • Služba Domů bez obalů platí pro všechny části města Praha.
  • Když si objednáte do 11:00, můžete mít svůj balíček doma již ten samý den do 16:00.
  • Nebo si sami si zvolíte jiný den doručení. Můžete si vybrat mezi doručením v dopoledních či odpoledních hodinách.
  • Kurýr vám zboží přinese v tašce nebo krabici. Vy si zboží můžete vyndat a tašku / krabici s výplní vrátit. Případně můžete obaly vrátit příště.
  • Cena dopravy při nákupu do 1499 Kč je 169 Kč, nad 1500 Kč máte tuto dopravu ZDARMA.
  • Našemu kurýrovi můžete vrátit i použité krabice a výplně od jiných dodavatelů. Rádi jim vrátíme život v našem skladu. Bližší info níže*
  • Můžete vracet i skleněné obaly od těchto značek Soaphoria, Jemnô, Mylo, Biorythme a Anela. Více info zde.
  • K recyklaci přijmeme i velké 25 l kanystry a kyblíky 7,5 kg a 15 kg od eko drogerie Tierra Verde

Kurýři z DER KURIER dělají vše pro to, aby byl u vás balíček včas.

*Vrácení krabic, výplňových materiálů a obalů

Kurýrovi můžete předat různé použité krabice. Rádi je znovu použijeme při balení dalších zásilek. Maximální rozměry krabic, které si od vás vezmeme, jsou 40 x 40 x 40 cm. Větší krabice nevyužijeme. Pouze bychom jejich převzetím od vás zvyšovali uhlíkovou stopu kvůli přesouvání k nám do skladu a poté do tříděného odpadu. Větší krabice tedy prosím zrecyklujte přímo v místě vašeho působiště. Krabice, prosíme, rozložte a převažte provázkem nebo slepte papírovou páskou, aby se kurýrovi nerozpadly v autě. Rádi si od vás vezmeme i výplňový materiál. Prosíme, vložte ho do tašky a předejte našemu kurýrovi.

Krabice na vrácení k sobě připevněte a výplňový materiál vložte do tašky

K recyklaci přijmeme zpět velké kanystry a kbelíky od eko drogerie Tierra Verde o objemech 7 kg, 15 kg a 25 l.

Autorem příspěvku je Romana
Publikováno 08. 10. 2020
* Povinné položky

Zanechte komentář