Jak prát účinně a ekologicky? Řešení nabízí Tierra Verde.

Není tajemstvím, že vyměnit klasickou drogerkovou kosmetiku za tu nechemickou, čistou, přírodní a zdravou už dávno nestojí svět. Víme, že se můžeme kvalitně a dostupně přírodně nalíčit, umýt, namazat celé tělo, ozdravit vlasy i vyživit vousy, opečovat miminka i domácí mazlíčky a uklidit celý byt. Ale co ekologické praní? 

Mějte čisté prádlo i svědomí

Zkoušeli jste už ekologicky prát? Na Instagramu jsme si udělali malý průzkum. Skoro dvě třetiny našich sledujících už zkoušely ekologické prací prostředky a slušných 80 % z nich bylo s výsledkem praním spokojeno. To je výborná zpráva! Patříte ale zrovna Vy k té méně spokojené pětině? Možná jste prostě jen sáhli při výběru výrobků malinko vedle.

Perte s Tierra Verde

Vaši ruku ale zvládne pro příště nasměrovat česká značka Tierra Verde. Tento měsíc totiž představuje skvělé řešení pro všechny, kdo chtějí svoji domácnost povýšit o další „zelený“ stupeň výš. Jedná se o zkušební sadu pro kompletní eko praní, která nejen parádně pere, ale taky krásně voní po levanduli. Najdete v ní 6 produktů – od testovacího proužku na tvrdost vody, přes prací gel až po závěrečné máchadlo♻️ .

Podívejte se na video a přesvědčte se, jak snadné to je.

Že si raději vybíráte a víc vám voní pomeranč či vavřín? Nebo už ekologicky perete dávno a sháníte jen „třešničky na dorty“ v podobě přípravků na praní vlny nebo sportovního vybavení? Využijte právě probíhající slevu 15 % na praní s Tierrou!

Zvládnu to já, zvládneš to Ty, zvládne to příroda. Perte kvalitně, šetřete životní prostředí a teď navíc i peněženku💚.

Ekologické praní s Tierra Verde ve třech krocích.
Tierra radí, jak na ekologické praní ve třech krocích.
Autorem příspěvku je Lenka
Publikováno 24. 02. 2021
* Povinné položky

Zanechte komentář