Havlíkův přírodní zázrak hojí akné, lupénku, ekzémy, opary i opruzeniny

Už jste slyšeli o mastičce jménem Havlíkův přírodní zázrak? Je to všestranná mastička od českého výrobce Havlíkova přírodní apotéka, která se vyrábí dle receptury ze 17. století podle lékárníka Karla Havlíka. Mnoho lidí nemá rádo pojem všestranná, mají pocit, že to nemůže být možné, aby působila na více kožních problémů.  Proč to ale možné je? Jelikož některé druhy bylinek nebo másel či olejů je vhodných na více využití a samy umí řešit podobné kožní problémy. Není to tedy tak neuvěřitelné, že si Havlíkův přírodní zázrak může poradit s akné, ekzémem, lupénkou, oparem a dalšími kožními problémy. Prozradíme vám, na co všechno je vhodný, s čím vám pomůže i osobní tipy z Havlíkovy přírodní apotéky.

Havlíkův přírodní zázrak je 100% přírodní produkt, nenajdete v něm žádné syntetické látky (parfemace, barviva, látky ropného původu, tenzidy, silikony atd.). Obsahuje dokonce 96% složek z bio produkce. Má nadupané složení olejů (makadamiový, slunečnicový a makový olej), včelího vosku, rozmarýnu, rakytníků, medu, mateří kašičky (charakteristická pro výrobky Havlíkovy přírodní apotéky), propolisu a vitamínu E. Právě díky těmto olejům, včelím produktům a bylinkám je vhodný k rychlejší regeneraci pleti a k hojení hned několika kožních problémů jako je právě akné, ekzémy či lupénka.

Havlíkův přírodní zázrak je mastička, která regeneruje a revitalizuje pokožku během 28 dní – kdy se obnovuje kožní buňka

Na co všechno je Havlíkův přírodní zázrak dobrý?

Havlíkův zázrak od Havlíkovy přírodní apotéky je vhodný pro všechny typy pleti i pro pokožku citlivou. Nedoporučili bychom vám jej pouze v případě, že vám vadí včelí produkty nebo jste alergičtí na jednu z uvedených složek. Proč je vlastně Havlíkův přírodní zázrak dobrý? Pomáhá k rychlejší regeneraci pokožky a kožních buněk, které revitalizuje během 28 dní. Jeho hlavní funkcí je hloubková hydratace a výživa i velmi suché, popraskané a ekzematické či lupénkou postižené pokožky.

Máte suché a oslabené konečky vlasů nebo řasy? Udělejte jim zábal a dodejte jim regeneraci. Můžete si večer vmasírovat kapku o velikosti hrášku jemně do konečků vlasů nebo vatovou tyčinkou s ním vyčesat řasy. Ráno pak vlasy umyjte. Řasům to nevadí, na ně můžete ráno aplikovat řasenku.

Součástí krému je makový olej bohatý na obsah vápníku a hořčíku

Hledáte čistou přírodní mastičku na opruzeniny?

Použít jej mohou nejen dospělí, ale i děti a zejména pak miminka. Těm jej mohou maminky mazat na opruzeniny, v zimě na tvářičky jako ochranný krém proti větru a mrazu, ale i kožní vyrážky. Havlíkův zázrak můžete aplikovat i na suché a popraskané rty nebo v zimě na suchý a popraskaný nos. Díky němu se rychleji pokožka regeneruje a bude zase jemná a hebká. Mastička není přitom jen na obličej, ale můžete ji použít na tělo. Doporučujeme lokálně aplikovat i na suché lokty nebo na místa postižená kožními problémy.

Hledáte vhodný krém po opalování? Spálili jste se v létě nebo na horách? Vmasírujte do pokožky Havlíkův přírodní zázrak, který pomůže k rychlejší regeneraci zrudlé a spálené pokožky. Trápí vás vrásky? Havlíkův zázrak si poradí i s nimi. Díky hloubkové výživě a regeneraci pomáhá minimalizovat vrásky v okolí očí, dekoltu a krku.

Vyzkoušejte zázračnou bio mastičku, která vychází z poctivých receptur ze 17.století

Havlíkův zázrak pomáhá hojit různé jizvičky, ale i urychluje hojení i oparů. Mastičku nemusíte používat jen jako krém, ale takový tip od vnučky Karla Havlíka Anny je udělat si z něj masku na obličej. Můžete si Havlíkův zázrak aplikovat na obličej jako klasickou masku, nechat působit 15 minut a poté smýt. Pokožka bude krásny hydratovaná a vyživená. Zázrak od Havlíka je bohatým zdrojem hořčíku a vápníku, který v sobě ukrývá makový olej. Věděli jste navíc, že se dá Havlíkův zázrak i jíst? Obsahuje totiž vitamíny, které slouží nejen pro zdraví pokožky, ale i našeho těla.

V jakých velikostech se prodává Havlíkův přírodní zázrak?

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 26. 10. 2017
* Povinné položky

Zanechte komentář