Značky: Slovenská přírodní kosmetika MALINNA

Čistá přírodní kosmetika Malinna ze sousedního Slovenska je novým přírůstkem v našem portfoliu. Objevili jsme ji vlastně úplně náhodou. Shodou okolností k nám ve stejnou dobu začali chodit zákazníci a ptát se, znáte tu slovenskou značku Malinna? Zkoušeli jste jí? To nám dodalo další impuls, abychom ji vyzkoušeli a přinesli do České republiky i pro vás. Čím je MALINNA°  výjimečná?

Malinna slovenská značka čisté přírodní kosmetiky

Minimalistická funkční přírodní kosmetika Malinna

Značka Malinna vznikla z impulsu únavy a vyčerpání. Po 30 letech náročné práce zvukového režiséra byl otec zakladatelky Malinny unavený a začal se mu zhoršovat i zdravotní stav. Přemýšlel, co dál. Věděl, že musí z toho kruhu všech povinností vystoupit a začít se věnovat něčemu jinému. Začal se více zajímat o zdravý životní styl a čisté přírodní suroviny. Když odhalil kouzlo organických olejů, byl unešený a úplně jim propadl. Chtěl vytvořit ty nejčistší prostředky na úklid domácnosti, které by byly šetrné k tělu, přírodě a byly 100% biodegradovatelné. Po 2 letech ustavičné práce přišel s řadou přírodní ekodrogrie Chistee, kterou už u nás máme několik měsíců v nabídce. Nabídl ji tehdy Trnavské univerzitě na testování a ta byla velmi mile překvapena jak dokáží přírodní prostředky eliminovat bakterie a zabránit jejich dalšímu šíření. V té době se začala také hodně rozebírat otázka nadužívání antibiotik. Značka byla na světě a tak začal pan Stráňavský vymýšlet dál.

Malinna slovenská značka čisté přírodní kosmetikyMalinna slovenská značka čisté přírodní kosmetiky

Tajné, zázračné složky? Ne, „pouze“ kvalitní organické oleje!

Chtěl použít zase olejový základ a tentokrát si pohrával s myšlenkou přidat k němu skořici, lapach a hřebíček. A najednou tu byl první elixír z dílny Malinna na vnitřní obnovu buněk. Zkoušel ho nabídnout známým a všichni byli nadšení. Zjistil však, že nestačí pečovat o tělo jen vnitřní cestou, ale je potřeba se starat o tělo i zvenku. Značka se tak začala rozšiřovat a vznikalo několik nových produktů. Společně s dcerou pak vytvořili značku přírodní kosmetiky Malinna. Má symbolizovat minimalismus a inovaci. Malinna obsahuje jen ty nejvzácnější přírodní složky, které jsou čisté a bez zbytečné chemie. Všechny esence odebírají od dodavatelů s nejvyššími certifikacemi. Chtějí, aby v kosmetice měli jen ty nejlepší možné ingredience. Kosmetika Malinna neobsahuje ropné deriváty, syntetické parfemace a barviva, nitráty, chlorín, amoniak, sulfáty, Sodium Coco Sulphate, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, PWG 150, TEA, DEA, Triclosan, Ftaláty.

Malinna slovenská značka čisté přírodní kosmetiky

 

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 09. 04. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář

  • […] Máme za sebou další rok a posílení imunity je stále velké téma. Nepřekvapuje nás tedy, že se mezi neoblíbenějšími produkty opět objevuje mátový elixír od slovenské zn. MALINNA. Tento koncentrát plný výživných organických olejů a bylinných výluhů má silně antibakteriální účinky a přispívá k vylučování toxinů z těla. Vhodný je pro celou rodinu včetně dětí od 3 let. Více o této značce si můžete přečíst zde. […]