21 nejprodávanějších produktů roku 2021 na NuSpring

Podívejte se na 21 nejprodávanějších produktů, které měly v roce 2021 v našem e-shopu NuSrping největší úspěch. Těší nás velice, že se na předních místech drží nejen přírodní biokosmetika ale i eko produkty, které se drží se zásad zero waste spotřeby. Věříme, že v něm najdete taky nové tipy, které jste doposud neznali.

TOP jednadvacítka

1. ANELA Růžové z nebe – hydratační sérum

Toto sérum od české značky ANELA jsme zařadili teprve letos a už se stalo nejoblíbenějším. Výborně funguje na suchou a stárnoucí pleť, napomáhá redukovat jemné linky a první vrásky. V jeho složení najdete kyselinu hyaluronovou, hydrolát z lípy a dračí krev. Tyto složky vám udrží vaši pleť elastickou, hydratovanou a pomůžou od kožních zánětů. Více si o produktech zn. Anela můžete přečíst v našem blogu zde.

NELA Růžové z nebe hydratační sérum
Hydratační pleťové sérum Růžové z nebe.

2. Avril Organic BIO Micelární voda

Francouzská zn. Avril patří mezi vaše oblíbené. Těší nás, že se dostala do top výběru jejich bio micelární voda z chrpy a aloe vera. Obsahuje až 99% složek rostlinného původu. Umí dokonale šetrně do hloubky vyčistit obličej, krk i oční okolí od make-upu a dalších nečistot. Je vhodná na všechny druhy pokožky a dobře ji snáší taky citlivá pleť. Zanechá ji krásně přirozeně hydratovanou.

Avril Organic BIO Micelární voda
Bio micelární voda od Avril dokonale čistí pleť.

3. Bambaw Bambusové odličovací tamponky

Je skvělé, že se tyto látkové odličovací tamponky od Bambaw objevily v tomto výběru i letos. Je vidět, že vám jde k srdci, co se děje i kolem vás. Za jejich měkkost a jemnost vděčíme bambusovým a bavlněným vláknům v jejich složení. Je fakt šikovné, že jich je 16ks v jednom síťovaném pytlíčku. Nemusíte řešit, kolik jich máte ještě čistých po ruce, když ostatní se již musí vyprat.

Bambaw pratelné odličovací tampónky
Pratelné odličovací bambusové tampónky.

4. CALTHA Balzám na rty přírodní

Českou značku CALTHA jsme zařadili teprve na podzim a je moc fajn, že jste o ni již provili takový zájem. Jejich přírodní balzám na rty dokonale zvláční vaše rty a dlouho udrží jejich hydrataci. Umí také efektivně hojit drobné prasklinky díky včelímu vosku. Navíc krásně voní po pomerančích. Rozhodně patří do vaší kosmetické taštičky či kabelky.

Caltha přírodní balzám na rty
Přírodní balzám na rty s včelím voskem a pomeranči od CALTHA.

5. CosmetikaBio Alun přírodní deodorant kamenec

Tento zcela přírodní deodorant s vysokým obsahem minerálů od české zn. CosmetikaBio je vyroben z čistého přírodního krystalu a je jediný svého druhu. Je průhledný, nemá žádnou vůni a díky tomu nedráždí ani citlivou pokožku. Nezabraňuje přirozenému pocení, ale ničí zápach, který nám všem tolik vadí. Navíc umí zklidnit a ulevit od komářích štípanců. Vydrží vám minimálně jeden rok a protože je zcela přírodního původu, bude se líbit i veganům.

CosmetikaBio Alun přírodní deodorant kamenec
Alun přírodní deodorant z broušeného krystalu kamence.

6. Ecoegg Vajíčko na praní s vůní Svěží bavlna

Při praní s vajíčkem od Ecoegg se nám moc líbí, že je jde propojení šetrného ekologického způsobu praní s dlouhou dobou použití, až 4 měsíce. Navíc se výborně hodí pro lidi s citlivou až ekzematickou pokožkou včetně miminek. Vůni můžete snadno vystřídat díky perličkové náplni, kterou po vypotřebování jednoduše vyměníte. Perličky mají svou vůni díky esenciálním olejům, takže se nemusíte bát žádné chemie.

Ecoegg vajíčko na praní s vůní
Ekologické praní s voňavým vajíčkem od Ecoegg.

7. Eoné Medvídek, mycí olej na zadečky

I po roce se v tomto výběru umístil hydrofilní mycí olej na zadečky miminek od čeké firmy Eoné. Tento přípravek dokonale vyživuje, zklidňuje a čistí jemnou pokožku těch nejmenších. Je vyroben z bio silic, sójového, sezamového a mandlového oleje ve spojení s olejem z kukuřičných klíčků. Když ho smícháte s vodou, vytvoříte si úžasnou mycí emulzi, kterou můžete aplikovat přímo na pokožku miminka, nebo na perlanové ubrousky Perlička.

Eoné mycí olej Medvídek
Mycí olej pro miminka

8. HERBATINT permanentní barva na vlasy Kaštan 4N

Barvy na vlasy od italské zn. Herbatint umí 100% zakrýt šediny a k ještě k tomu jsou k nim šetrnější oproti běžným permanentním. Mají v sobě 8 organických bylinných extraktů, neobsahují amoniak a přesto umí dodat vlasům přirozený lesk, vitalitu a zdravější vzhled. Můžete u nich najít velký výběr odstínů jak pro blondýnky tak pro tmavovlásky. Sem patří i tento nejprodávanější kaštanový 4N. Velkou výhodou je, že si taky můžete namíchat svůj vlastní odstín dle libosti. Dobře se nanáší díky gelové konzistenci a zabere vám to jen 40 minut.

Herbatint permanentní barva na vlasy Kaštan 4N
Barvy na vlasy Herbatint mají až 36 odstínů.

9. Inlight Bio sada Day&Night

Inlight nemůže v tomto výběru prostě chybět. Je to už lety ověřená značka, která se stále těší z vaší důvěry. Jejich sada Day&Night je skvělou volbou při péči o vaši pleť během dne i v noci. Bio denní olej na obličej skvěle pečuje zejména o citlivou a zralou pleť. Díky obsahu jojobového, pupalkového, růžového, levandulového oleje v bio kvalitě krásně hloubkově hydratuje, zpevňuje a vyživuje pokožku. Bio balzám zas krásně detoxikuje v noci pokožku díky kombinaci kvalitních olejů a včelího vosku. Má vysoce hojivé, regenerační a protizánětlivé účinky. Oba přípravky se hodí na všechny typy pleti.

Inlight sada na obličej Day&Night
Produkty od Inglight jsou velkým pomocníkem na citlivou a ekzematickou pokožku.

10. Khadi Elixír šampon Amla Objem

Přírodní vlasová kosmetika Khadi vychází z ajuvédských principů. Nenajdete v ní žádnou syntetiku, pouze rostlinné složení. Jejich šampon na objem s amlou je právem mezi velmi oblíbenými. Amla posílí vlasové kořínky, podpoří růst, postará se o celkové zdraví vlasů. Dokáže taky stimulovat přirozenou tvorbu melaninu, což pomáhá k předčasnému šedivění a pomáhá od vypadávání vlasů. Rozhodně stojí za to, ho mít doma ve své koupelně.

Khadi šampón Amla Objem
Tento výborný šampone na objem si oblíbí i vegani.

11. LOBEY Denní ochranný krém na pleť

Tento denní krém od LOBEY výborně ochrání před nežádoucími vlivy dnešní moderní doby. Je plný antioxidantů a vitamínů. Ve svém složení má extrakt z jedlé houby zvané krásnoporka mlynářka. Ta vám ochrání pleť před negativními vlivy sluníčka. Obsahuje i moringa olej, který dobře pomáhá vysušené a aknózní pleti. Všechen tento zázrak je navíc zabalen ve skle a dřevu, takže pak tento obal snadno recyklujete.

LOBEY Denní ochranný krém
Tento ochranný krém skvěle pomáhá pleti od stresu.

12. MALINNA° Elixir Mint

Máme za sebou další rok a posílení imunity je stále velké téma. Nepřekvapuje nás tedy, že se mezi neoblíbenějšími produkty opět objevuje mátový elixír od slovenské zn. MALINNA. Tento koncentrát plný výživných organických olejů a bylinných výluhů má silně antibakteriální účinky a přispívá k vylučování toxinů z těla. Vhodný je pro celou rodinu včetně dětí od 3 let. Více o této značce si můžete přečíst zde.

MALINNA Elixir mint
Výborný pomocník na posílení imunity.

13. Kvitok Masážní váleček na obličej – Jadeit

Masážní váleček z jadeitu zn. Kvitok pomůže udržet vaši pleť krásně pružnou a zdravou jako od profesionála. V pohodlí domova si ním promasírujte obličej, krk i okolí očí. Masáží válečkem dopomůžete své kůži k lepší mikrocirkulaci krve. Jeho zahřátím dosáhnete ještě účinnější vstřebání krému. Naopak při zchlazení zas skvěle funguje na okolí očí. Minerál jadeit, ze kterého je vyroben, se tradičně využívá v čínské medicíně. Má na starosti čistění a detoxikaci orgánů a zklidňuje nervový systém. Pokud ho necháte nabíjet na slunci, zesílíte jeho ezoterické účinky.

Kvitok Masážní váleček Jadeit
Váleček Jadeit je vhodný na masáž obličeje, krku a očního okolí.

14. Nobilis Tilia Ultrazvukový aroma difuzér Zen

Aromadifuzéry se těší v poslední době velké oblibě. Tento dřevěný difuzér zenového vzhledu od Nobilis Tilia krásně provoní váš domov díky esenciálním olejům. K výrobě studené a suché mlhy využívá ultrazvukových vibrací vody. Díky tomu provlhčí suchý vzduch u vás doma. Navíc u něj můžete měnit barvy podsvícení podle své nálady nebo ho nechat jen tak.

Nobilis Tilia Ultrazvukový aroma difuzér ZEN
Domov vám krásně provoní stylový aromadifuzér.

15. NATURALIS Bio DEO Natural Roll-On 24H+

Tento bio deodorant italské zn. Naturalis Better se líbí sportujícím ženám i mužům. Příjemně voní po citrusu, bylinkách, heřmánku a levanduli. Obsahuje i výtažek z aloe vera, ten skvěle funguje na citlivou kůži po depilaci. Protože jde o přírodní deodorant, nenajdete v něm žádné hliníkové soli ani umělé konzervanty.

Naturalis Better Bio deodorant
Bio roll-on deodorant od Naturalis Better je vhodný pro ženy i muže.

16. PHB Ethical Beauty Řasenka All-In-One černá

Ani my holky z Nuspring nedáme dopustit na tuto černou řasenku od britské zn. PHB Ethical Beauty. Která z nás by nechtěla mít krásně dlouhé černé řasy plné objemu, co se nebudou lepit k sobě. Díky lehce voděodolné receptuře vydrží po celý den, aniž by se rozmazávala nebo drolila. Je oblíbená i pro svojí šetrnost vůči citlivým očím. V jejím čistě přírodním složení bez chemie a alkoholu najdete organický olivový olej a akáciovou gumu.

PHB Ethical Beauty černá řasenka all in one
Řasenka all-in-one zn. PHB Ethical Beauty vám dokonale zvětší objem řas.

17. Ponio tuhý šampon s ichtamolem a pyritionem zinku

Další premiant, který se tu letos opět objevuje je tuhý šampon s ichtamolem a zinkem od slovenské přírodní kosmetiky Ponio. Tento tuhý šampon perfektně pomáhá od svědivé pokožky hlavy a lupů. Je určený pro všechny, kdo trpí na seboreu, ekzémy a dermatitidu. Dokonce poslouží na akné na těle. Všechny jejich tuhé šampony mají multifunkční použití. Můžete si s nimi i vyprat prádlo. Neobsahují živočišné přísady, parabeny ani umělá barviva. K tomu jsou dostupné za přijatelnou cenu.

Ponio tuhý šampon s ichtamolem a pyritionem zinku
Tuhé šampony od Ponio mají široké využití.

18. Natura Siberica Rakytníkový výživný krém na ruce

Naturu Sibericu jsme zařazovali na vaše přání teprve nedávno a už se stává vaši oblíbenou. Tato značka využívá sílu bylin z Dálného východu a Sibiře. Sbírají je ručně v co nejvhodnější dobu, aby jim zachovali svoji nejlepší kvalitu. Jejich výživný krém na ruce má hezkou jemnou vůni po rakytníku a brusinkách. Dobře se vsakuje do kůže a nezanechává mastný film. Bude vaším věrným společníkem na cestách.

Natura Siberica Rakytníkový výživný krém na ruce
Krém na ruce s rakytníkem, který si jistě oblíbíte.

19. Urtekram Hydratační sprchový gel s kokosovým nektarem

Dánská značka Urtekram patří mezi dlouholeté stálice mezi přírodní kosmetikou. Je nám sympatické, že jejich výrobky nejsou testovány na zvířatech, nepoužívají syntetika a další chemii. Snaží o udržitelnost a minimalizaci negativního dopadu na životní prostředí. Jejich hydratační sprcháč s výtažky z kokosovníku, pomeranče a aloe vera nabudí vaše smysly. K tomu se postará o vaši unavenou pokožku třeba i po opalování.

Urtekram Hydratační sprchový gel s kokosovým nektarem
Hydratační gel s kokosovým nektarem hezky nabudí vaše smysly.

20. Zuii Organic Lux Bio transparentní sypký pudr

Transparentní sypký pudr od Zuii Organic je už sám o sobě krásný na pohled. Má v sobě opravdové okvětní lístky růže. Ty pomáhají udržet jeho minimální vlhkost. Pudr má lehkou texturu, fixuje make-up a přitom zachová vaši pleť hydratovanou a sjednocenou. V jeho složení najdete velké množství výtažků z různých květů, bylinek a přírodních olejů a to vše v bio kvalitě.

Zuii Organic Lux Bio transparentní sypký pudr
Transparentní pudr umí zafixovat make-up.

21. Redecker Dřevěná prachovka z pštrosího peří 

Tato stylová prachovka z pštrosích per nejen potěší vaše oči, ale umí i velmi dobře odstranit prach z malých předmětů ve vaší domácnosti. Německá firma Redecker ji vyrábí z kvalitního dřeva ve dvou velikostech 30 a 90 cm, takže se snáz dostanete i k prachu v hůř dostupných místech bytu.

Redecker Dřevěná prachovka z pštrosího peří
Stylová prachovka z pštrosího peří s dřevěnou rukojetí.

* Povinné položky

Zanechte komentář