Naše nejoblíbenější líčidla z přírodní dekorativní kosmetiky Avril Organic

To, že jsme v NuSpringu 4 ženy už možná víte. A jako správné zástupkyně něžného pohlaví se samozřejmě rády zkrášlujeme. Určitě je vám však jasné, že make-upy s ropnými deriváty a silikony v naší kosmetické taštičce nenajdete. Naštěstí existuje řada přírodních líčidel, které jsou nejen šetrné k tělu a životnímu prostředí, ale svou účinností konkurují a velmi často převyšují světoznámé konvenční značky. Mezi naše TOP oblíbence patří francouzská značka bio přírodní kosmetiky Avril Organic.

Cílem značky Avril je nabízet přírodní dekorativní kosmetiku, která je dostupná každá ženě, co se týče ceny i kvality. Značka se soustředí hlavně na potřeby svých zákaznic. Své finance investuje jen na vývoj nezávadné, šetrné a kvalitní bio kosmetiky, namísto do masového marketingu. Stejně jako my, Avril věří, že kvalitní přírodní kosmetika za sebe mluví sama.

Každá z nás 4 děvčat vám zde ukáže své nejoblíbenější produkty od Avril Organic.

Péťa a její Bio rtěnka v tužce, odstín Chataigne

„Můj nejoblíbenější produkt od Avril? Miluju zářivé barvy a tak musím zvolit jejich rtěnky v tužce. V poslední době mi konkrétně učarovala rtěnka v tužce v odstínu Chataigne (česky kaštan). Barvu bych popsala jako matný odstín tmavší červené, bordó. Myslím, že odstín Chataigne bude skvělý zejména na podzimní dny, ale i teď v létě s ní rozhodně zabodujete.

Všechny rtěnky v tužce od Avril obsahují bambucké máslo a vyživující rostlinné oleje. Nehrozí tedy, že by rtěnka vaše rty vysušovala. Právě díky tomuto složení jsou po nanesení rty plné a šťavnaté, prostě k zulíbání. Vykreslit dokonalé rty je s rtěnkou v tužce hračka. Je to vlastně rtěnka a konturovací tužka na rty v jednom. Skvěle se s ní pracuje (jen ji musíte občas ořezat 😉 Co se výdrže týče, je samozřejmě velice individuální. Záleží, jak často jíte a pijete. Vypozorovala jsem ale, že v průměru mi vydrží na rtech přibližně 3 hodiny a poté stačí dokreslit jen středy rtů.

Zároveň ale musím upozornit, že rtěnky v tužce nedoporučuji, pokud máte rty suché a popraskané. Odstíny rtěnek v tužce od Avril jsou matné a na suchých rtech zanechávají nepěkné šupinky. Hlavními plusy jsou ale krásné a syté barvy, snadná aplikace bez nutnosti použít konturku, velice slušná výdrž a hlavně ta cena!“ říká naše Petra.

Verča a BB krém s SPF 10, odstín Medium

„Pokud vezmu v úvahu poměr cena/výkon, vyhrává u mě kosmetika Avril Organic na plné čáře. Líčím se opravdu minimálně, jednak protože chodím všude pěšky, takže se zapotím raz dva a nechci se neustále strachovat, zda se mi něco nerozteklo. Druhým důvodem je citlivá, problematická pleť, která se mi často po make-upu osype pupínky. A třetím je (bez mučení se přiznám) samozřejmě lenost. I tak se má sbírka produktů Avril rozrůstá a pokud bych měla vybrat jeden nejoblíbenější, je to rozhodně BB krém.

Pořídila jsem si jej premiérově na toto léto a nemůžu si jej vynachválit. S konvenčními BB krémy z drogerií jsem neměla dobré zkušenosti. Krytí bylo nulové a na pleti mi zanechávaly pocit mastnoty. O to větší bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že BB krém od Avril skutečně dokáže velice přirozeně barevně sjednotit mou pleť plnou začervenalých jizviček po pupíncích.

Jsem sice světlejší typ, ale na doporučení kolegyňky Peťky jsem si pořídila odstín medium a udělala jsem dobře. Skvěle se přizpůsobí barvě mé pleti. Pokud bych měla najít nějakou nevýhodu, tak při použití větší vrstvy se mi malinko drolil. Na druhou stranu jako největší přednosti BB krému od Avril vidím skvělé krytí, nedělá mastný film na pokožce a vydrží po celý den,“ pochvaluje si Veru.

Ivča a Bio černá řasenka

„Ze značky Avril jsem si oblíbila klasickou černou řasenku. Byla to moje první bio řasenka. Od té doby jsem vyzkoušela různé značky a vždy jsem se k ní vrátila. Problémem mnoha přírodních a bio řasenek je, že jsou suché a nanášení nemá žádný efekt.

Avril černá řasenka má skvělý kartáček a moje jemné a krátké řasy krásně zvýrazní a obarví. Po jejím nanesení vypadají řasy delší, výraznější a o něco hustší. Když si nanesu to správné množství tak řasy nelepí a nebarví horní víčko. Ale je třeba si najít vlastní grif, jako u všech řasenek. Toto je už moje pátá Avril řasenka a po důkladném testování jsem vypozorovala, že krásný efekt vydrží po celý den první 3 měsíce. Pak začne postupně opadávat z řas. Beztak by se každá řasenka po zhruba 3 měsících měla vyměnit. Ještě je třeba dodat, že neštípe v očích.

Za mě co oceňuji nejvíce je, že cena vs. výkon při této značce opravdu sedí. Značka Avril se snaží vyrábět kvalitní věci za rozumnou cenu a receptury po čase vždy vylepšují,“ říká Ivča.

Romča a Laky na nehty 7-free Vermillon No. 33 a transparentní 2 v 1

„Nejprve jsem byla k lakům Avril Organic trochu skeptická. Nevěděla jsem, co čekat od laků, jejichž složení je z více než 74 % přírodní a navíc stojí pouze 79 Kč (nyní v akci 67 Kč). Do té doby jsem používala jen klasické laky z drogerií. O to větší nadšení u mě po prvním nánosu laku Avril zavládlo. Mají plochý široký štěteček, se kterým se krásně nanášejí a usychají bleskově rychle. První průhledná vrstva mi uschla po půl minutě, druhá barevná vrstva po necelých 2 minutách a třetí opět průhledné vrstvě jsem dala ještě tak 5 minut času, než jsem ruce opět začala používat.

Mile mě překvapilo, že barevný lak má opravdu sytý odstín a není třeba dávat více vrstev. Určitě však doporučuji, zafixovat barvu průhledným lakem, který můžete použít i jako spodní vrstvu. Takto mi nehty vydržely krásně netknuté 4 dny, což mi přijde úžasné. Konvenční laky se mi kolikrát už druhý den loupaly. Odstín Vermillon vypadá opravdu krásně. Potěší všechny milovnice klasických červených nehtů,“ doporučuje Romana.

Přečtěte si i, jak na krásné ruce a nohy.

Autorem příspěvku je Romana
Publikováno 31. 07. 2020
* Povinné položky

Zanechte komentář