Naše Verča a její TOPky

Kdyby u nás Verča nebyla, možná by se mnoho z vás o našem voňavém a chutném e-shopu ani nikdy nedozvědělo. Starala se o on-line marketing, řešila čísla, statistiky a analýzy a pečovala o to, abychom byli hezky vidět na Google i v dalších vyhledávačích.

Dnes u nás Verča končí. Odchází sbírat další zkušenosti jinam. My jí za její práci moc děkujeme a loučíme se s ní krátkým rozhovorem a seznamem jejích nejoblíbenějších výrobků.

Verča zkouší masku Klara Rott
Verča při zkoušení masky Klara Rott
Verčo, co Ti přinesla práce v NuSpring?

Myslíte kromě poliček plných kosmetiky, vzorků a testerů?😊 Je toho spousta. Především jsem tu poznala spoustu skvělých lidí, se kterými byla radost pracovat, a vyzkoušela jsem produkty, které bych bez NuSpring zřejmě neobjevila. Také jsem začala více přemýšlet o tom, jak bych mohla sama být zodpovědnější a chránit o trochu více přírodu. Z profesního hlediska je pro mě NuSpring milníkem jednak proto, že jsem do té doby nikdy nepracovala pro jednoho jediného klienta, a být takto in-house mi umožnilo vytvářet strategie, na které bych v agentuře nikdy neměla čas ani potřebná data a informace. Mimoto jsem si zejména v posledním půlroce užila spolupráci na novém projektu, který zatím nemůžu prozradit, ale moc se těším až to bude venku.

Kdy ses v práci nejvíc zasmála?

Možná to bylo někdy na vánočním večírku, kam jsem jela po týdnu práce v NuSpring. Myslím, že se v práci smějeme docela často a ještě častěji, když se potkáme s klukama ve skladu. Ale pokud mám vypíchnout jeden moment, kdy možná nešlo ani tolik o smích, jako spíš slzy radosti, tak když mi Ivanka (bývalá ředitelka, která stála i u vzniku NuSpring) oznámila, že je těhotná. Musím přiznat, že v mém okolí nebyl nikdo, komu bych to přála více.

Po čem se Ti bude v souvislosti s NuSpring nejvíc stýskat?

Myslím že toto teď ještě nedokážu objektivně posoudit. Měli byste se mě zeptat aspoň po měsíci😄. Každopádně se mi bude jednoznačně stýskat po lidech, po kolegyních z kanceláře, klucích ze skladu i našich šikovných vývojářích. Vzhledem k tomu, že přecházím do úplně jiného a spíše mužského oboru, bude mi určitě hodně chybět taková ta milá atmosféra a nálada, která ke všem těmto bio, eko obchůdkům a výrobcům neodmyslitelně patří.

Budeš i nadále nakupovat u nás na e-shopu? Proč?

V rámci zero-waste jsem si předsevzala, že nejdříve spotřebuji vše, co se mi doma nahromadilo. Ale samozřejmě, že pak budu nakupovat na NuSpring, kde taky jinde? Mé důvody k nákupu budou asi jiné než u našich zákaznic a zákazníků. Naši kolegové ze skladu umí být někdy dost kreativní při balení, nikdy nevíme čím nás překvapí, takže už jen to je pro mě důvod nakoupit u nás. Další je, že vedle těch osvědčených ráda zkouším nové produkty, a o ty na NuSpringu není nouze. No a přiznávám, jsem velice snadno ovlivnitelná marketingovými akcemi které pořádáme, takže až bude zase nějaký pěkný dáreček k nákupu, budu s tím sice vnitřně bojovat, ale nakonec zase neodolám…

Verča a její TOP 10

  1. Mylo, Přírodní deodorant ve spreji Osvěžení
  2. Nobilis Tilia, Samoopalovací tělové mléko
  3. Klara Rott, Harmonie – dvousložkové sérum pro problematickou pleť
  4. dieNikolai, Čisticí gel Procitnutí sedmikrásky
  5. rCup, resp. nově přejmenovaný Circular Cup
  6. Bambaw, Bambusové odličovací tampónky
  7. Gumička byEloise, Scrunchie Chive Green
  8. PHB Ethical Beauty, Botanický BB krém SPF 15 – Light
  9. Avril Organic, Oční stíny v tužce Sahara nacré
  10. Probio, Žitná mouka chlebová
Autorem příspěvku je null
Publikováno 31. 05. 2021
* Povinné položky

Zanechte komentář