Návod č. 1 základní péče – jak eliminovat vrásky přírodní cestou?

Rady k péči o krásnou a zdravou pleť bez vrásek

Vrásky kam se podíváte? Trápí vás ochablá kůže a ztráta elasticity? Na obličeji se vám vytvořily první viditelné vrásky? Nezkoumejte je ve zvětšovacím zrcátku a raději sáhněte po záchraně, kterou je účinná a komplexní péče pro minimalizaci vrásek.

Pokožka věkem ztrácí elasticitu a ztenčuje se. Krémy proti vráskám dodají pleti přírodní kolagen, chybějící hydrataci a zpevní pokožku. Krém proti vráskám s minerály z Mrtvého moře je podle výzkumů při vyhlazování pokožky až o 30 % účinnější. Pojďme se seznámit se základní péčí.

vrasky
Kompletní balíček proti vráskám pro zralou pleť jen za 1.990,-Kč.

 
1/   Dvakrát denně nezapomínejte čistit vaši pleť. Měli byste používat Hydratační čisticí mléko, které je šetrné k pokožce, nevysušuje a zároveň kromě čištění pleť také pokožku hydratuje, vyživuje a dodává ji vitamíny a minerály.
 
2/   Poté dočistěte pleť Tonizační hydratační vodou, která uzavírá otevřené póry po čištění pleti a díky tomu se do nich nedostanou další nečistoty. Je to velmi důležitý, avšak často opomíjený krok.
 
3/   Následně aplikujte na pleť, oční okolí i krk Obnovující pleťové sérum, které je založené výlučně na vodní bázi a má vysokou koncentraci účinných a aktivních látek. Nechte pleť absorbovat. A chvíli cca 30 vteřin relaxujte.
 
4/   Na závěr aplikujte na oční okolí Výživný oční krém, který zpevňuje oční okolí a na zbytek pleti a krk Zpevňující krém proti vráskám, který napomáhá procesu obnovy buněk, udržuje celodenní hydrataci a zpevňuje kontury pleti.
 
Tipy pro péči navíc. Vyzkoušejte skvělou liftingovou masku Cindarella, která má okamžitý zpevňující efekt na 10-12 hodin.
 
Pokud chcete eliminovat vrásky již po 4 týdnech, podívejte se na náš článek o Zázračném vyplňovači vrásek.
 
Najděte si řadu oblíbených produktů, kterou budete používat. Pomůže vám sjednotit tón pleti, vyživit pokožku a získat hydratovanou a krásnou pleť. Uvidíte sami, jak málo stačí ke krásné pokožce. Více o vráskách najdete v článku zde.
 
Základem vaší péče by mělo být:  čisticí mlékotonizační hydratační vodavýživný oční krém, zpevňující krém proti vráskám, obnovující pleťové sérum.

* Povinné položky

Zanechte komentář