Recenze: Dulcia – produkty

Když se na facebooku e-shopu NuSpring objevila výzva na testování novinek, mé srdéčko poskočilo a zajásalo. Kdykoliv je možnost něco vyzkoušet, s něčím se poňuchňat, něco si ovonět, ozkoušet, napatlat nebo nalíčit, jsem jak v sedmém nebi. Jak holčička, která dostane cukrátko…Známe.

Na výhru jsem si zrovna nefandila, ale víte jak.. Kdo nezkusí – nevyhraje. Nikdy. Na tuto výzvu jsem po nějakém čase zapomněla, takže překvapení v podobě zprávy oznamující mé velké vítězství bylo opravdu tím pravým překvapením! Po odeslání údajů jsem už netrpělivě vyhlížela pošťačku. Balíček mi byl doručen a kromě hlavního produktu o kterém si dneska popovídáme  mi slečna Kristýna zabalila i několik vzorečků na ozkoušení.


Značka Dulcia je pro mě velkou neznámou. Jedná se o přírodní kosmetiku ze Slovenska, která je založena na bázi rostlinných a bylinných extraktů, čistých esenciálních olejů, vzácné růžové vody a aloe vera. Ve svém portfoliu dnes nabízí nepřeberné množství produktů od přípravků na pleť přes přípravky na tělo. Krémy, balzámy, deodoranty, sprchová péče, mazadla, sérum na zuby. To všechno a mnohem více si můžete v dnešní době zakoupit pod záštitou značky Dulcia.

Pleťový krém Dulcia s aloe vera a hedvábím obsahuje – jak již název napovídá  – velmi hodnotnou složku –šťávu z aloe vera. Ta působí protizánětlivě a už od dávných dob se používá například k léčbě kožních problémů. Právem je aloe vera nazýváno elixírem mládí, jelikož poskytuje pleti nebo tělu skvělou hydrataci.

Kromě aloe vera najdete v krému makadamiový olej, olej se sladkých mandlí, esenciální oleje z citronu a cedrového dřeva. Velmi důležitou složkou jsou hedvábné proteiny, které pleť zvláčňují. Proteiny fungují jako maličké houby, které optimálně regulují zásoby vody v pokožce, dokážou na sebe navázat vlhkost. Obsahují látku fibrin, který má protistárnoucí efekt – vyhlazuje jemné vrásky a vyrovnává povrch pleti, která působí pružnějším a vitálnějším dojmem.

Krém najdete v kulaté plechové dózičce, která má šroubovatelné víčko. Celý design je hodně minimalistický. Dominantou jsou lístky, které na víčku malilinko vystoupují a dodávají celému balení takový luxusnější háv. Veškeré detaily jsou laděny do zelené barvy. Obsah krému je 50 gramů, což se mi zdá naprosto dostačující.

Co se týče konzistence, tak se jedná o velmi hutný našlehaný krém. I přes prvotní hutnost krému se pěkně roztírá. Krém se mezi prsty dokonale zahřeje a aplikace je tak velmi příjemná a nenásilná. Krém  se rychle vstřebává a nezanechává ulepený pocit po pleti. První, čeho si určitě všimnete po otevření dózy je vůně. Z krému cítím hlavně ty citrusy. Krásná, jemná citronová vůně šmrnclá grepem. Jako když pečete linecké cukroví, do kterého nastrouháte trošku citronové kůry. Během aplikace vůni cítím docela dost, ale nepřekáží mi ani když prsty sjedu k okolí očí. Jen na to upozorňuju, páč vím, že některým z vás více voňavé pleťové krémy vadí.

Dulciu používám na denní i noční použití. Na obličej, krk a dekolt. Ráno naberu z kalíšku zhruba dvakrát a pleť pěkně promasíruju. Musím říct, že moje pleť byla před používáním tohoto krému v opravdu špatném stavu. Hodně pupínků, suchá a podrážděná místa – zkrátka zima mi dala zabrat. Po delším používání krému se mi suchá místa ztrácí. Tváře, nos a částečně i čelo konečně dostávají potřebnou dávku hydratace.Pupínky se daly lehce na ústup. Pořád to není žádná hitparáda, ale oproti těm krupičkám co se mi objevovaly na obličeji je to teď téměř top stav. Máte-li sušší nebo normální pleť, určitě si krém zamilujete. (Dle oficiálních informací je vhodný i na mastnou pleť s rozšířenými póry) 

Co se týče večera, tak po důkladném odlíčení nanesu trošku silnější vrstvu krému a nechám přes noc působit. Ráno se díky tomu neprobouzím jako seschlá mrtvola.

Co říct závěrem, krém mě moc potěšil. Určitě vyzkouším další výrobky značky Dulcia. Jeden už mám na cestě a částečně si o něm povíme o pár řádků níže a další mě nahlodávají ke koupi. Maminu zaujal krém proti vráskám a já pošilhávám po krému s ovocem a Q10.

 

 

 


Mylo mýdlo s himalájskou solí – Sůl nad zlato. Více si povíme po vícero použitích.

 


Oční krém s kofeinem Dulcia – boží, boží, boží! Plné balení je na cestě. Opravdu hodně lepkavá, žlutá hmota, která vás nakopne. Probudí váš pohled. Doporučuji na aplikaci na noc, jelikož je krém opravdu hodně výživný (mastný). Ráno se nebudím s opuchlýma očima a pytle pod nimi taky zmizely. Doufám, že i z dlouhodobého hlediska budu spokojená. Recenzi si dáme později. 😉


Tělový krém Trojrůže od značky Mylo. Naprosto skvělá záležitost. Božská vůně, rychlé vsakování, skvělá výživa. Škoda, že mi vzoreček vystačil pouze na kousek těla. Do téhle vůně bych se ráda ponořila celá a to se strašně nerada mažu. Určitě adept na koupi plného balení. Velké překvapení.


Regenerační krém na ruce Dulcia mě neohromil. Není mi sympatická vůně a ani hydratační účinky nebyly kdovíjaké. Zde o plném balení neuvažuji.


 Ukázka konzistence pleťového krému s aloe vera a hedvábím.


blogerka MichaelaRecenzi napsala blogerka a naše vylosovaná testerka Michaela na svůj blog Talk wit Missy zde.

 

 
Autorem příspěvku je null
Publikováno 03. 05. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář