Recenze: Minus 417 – Hydratační krém pro muže s vitamíny

Měl jsem to štěstí, a dostal jsem příležitost vyzkoušet Mínus 417 pro muže. Říkal jsem si proč ne, na přípravky pro ženy jsem slyšel jen ty nejlepší reference, a navíc – vyzkoušet se má vše.
Ale vrátím se zpět k samotnému Mínus 417 a k čemu vlastně je a v čem se skrývá síla účinku. Přírodní kosmetika s minerály z Mrtvého moře je velmi vhodná na kožní problémy a hodí se také na běžnou péči o citlivou mužskou pleť.

Přírodní kosmetika pro muže

Tato řada je speciálně vyvinuta pro péči o náročnou mužskou pleť, která trpí častým holením. Na pokožce se může objevit vyrážka anebo nepříjemné svědění časté právě po oholení. Řada je vhodná na ošetření mastné a aknózní pleti.

Aktivní hydratační krém po holení Minus 417

Často se stane, že nějaká péče muži nevyhovuje a musí volit jinou variantu. Pro ty, kteří chtějí dopřát pleti to nejlepší jako já, je právě tato řada určena.

Kosmetika Minus 417 obsahuje opravdu velký podíl minerálů z Mrtvého moře (nejvyšší koncentrace minerálů na světě přes 30%). Díky kombinaci se vzácnými oleji, bylinkami a léčivými rostlinami pomáhá v péči o namáhanou pleť a perfektně regeneruje pokožku podrážděnou holením. Zabraňuje vzniku vyrážky a zelený čaj, koňský kaštan a aloe celkově zklidňuje pokožku.

Hydratační krém pro muže s vitamíny Minus 417

Samozřejmě, že jsem měl pochyby při prvním použití, ale byl jsem velmi mile překvapen. Nejprve jsem použil krém na holení s minerály MINUS 417. Holení bylo o hodně příjemnější a tvář po holení nebyla ani podrážděná. Poté přišel na řadu aktivní hydratační krém po holení MINUS 417, ten zapůsobil okamžitě, pleť byla svěží a nepodrážděná, necítil jsem žádné pálení při nanášení, jako u jiných přípravků.
Další super přípravek je hydratační krém pro muže s vitaminy MINUS 417, který dokáže krásně zmatnit pokožku a zmírnit drobné vrásky, pokožka působí velmi elegantním dojmem.

V nabídce je také šampon na tělo a vlasy pro muže, který jsem neměl příležitost vyzkoušet, ale příjemně voní, což ocení zajisté vaše drahé polovičky.

Zkrátka podtrženo sečteno, rozhodně na sobě pánové nešetřete, vaše pleť si zaslouží tu nejlepší péči a kosmetika není již pouze doménou žen. I muži se chtějí líbit a pečovat o sebe.

 25.04.2016 Celý článek najdete na serveru LUXUS.cz zde.

AUTOR ČLÁNKU
Autorem příspěvku je null
Publikováno 03. 05. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář