Objevte nové přírodní krémy od lokální značky Malinna

Přírodní pleťové krémy jsou oblíbenou součástí nejedné kosmetické taštičky. A pokud nechcete, aby cestovaly přes půlku světa, ale pocházely z co nejbližšího okolí, máme pro vás dobrou zprávu. Slovenská značka Malinna° totiž vymyslela takové krémy, po kterých zaplesá nejedna mladá, stárnoucí či citlivá pleť na změny. Potěší hlavně milovníky růží a levandule.

Inovace a bádání na čistě přírodním základě

Nikdo nikdy nevymyslel nic lepšího, než je příroda. Je zdrojem potravy pro naše tělo i pleť. V úspěšné pleťové péči platí zásada, že máte dávat na pleť jen to, co byste sami snědli. Pokud se jí řídíte, určitě sáhněte po nových pleťových krémech od slovenské značky Malinna°. Jsou vyrobené na stejném, účinném základě a každý má zároveň svá nejen voňavá specifika. Vznikly za účelem účinné regenerace nejen stárnoucí pleti, dodání potřebné hloubkové výživy pro to, aby byla co nejdéle krásná a pevná.

Kromě toho, že zachovají vyrovnanou hydrataci, díky obsaženým olejům se postarají také o zkrocení projevů zánětu, svědění a pálení citlivé nebo specifické pokožky (u akné, růžovky, ekzémů). Poradí si i s malými jizvičkami a výkyvy pigmentace, které mohou nepříjemně potrápit. A nyní pojďme k rozdílům, které je od sebe odlišují. Malinna° Rose repair Cream obsahuje růži damašskou ve formě absolue a rakytníkový olej. V levandulovém pokladu Malinna° Lavender Sensitive Cream najdete absolut levandule, ovšem bez rakytníku.

Nové krémy MALINNA° potěší pleť mladou i stárnoucí.

Zajímavostí krémů je to, že splňují kritéria tzv. „Slow cosmetics“. Zpracování krému vyžaduje šest měsíců zrání kvůli lepší synergii jednotlivých složek a tím pádem kvalitnější schopnosti výrobku působit na vaši pleť.  Oba krémy si budou výborně rozumět s pleťovým sérem MALINNA° Skin Serum. Svoji každodenní péči o pleť s nimi zvládnete opravdu hravě, pokud si přiberete jako pomocníka i jemnou Malinna° čistící pěnou, která odstraní make-up i běžné „provozní nečistoty“, které ulpí na pleti během dne.

Rostlinné oleje v krémech od Malinna° jako skvělí přátelé vaší pleti

V Malinna° krémech hraje roli také synergické působení rostlinných olejů, které se vzájemně příznivě ovlivňují a doplňují do harmonického celku. Společně tak dávají pleti vše potřebné k tomu, aby si zachovala krásu, hebkost, mladost, celistvost a celkové zdraví. Jaké to jsou a co od nich můžete očekávat, že udělají pro vaši pokožku?

  • Karanja olej, který najdete ve složení pod názvem Pongamia glabra seed oil vyniká výbornými hydratačními a antibakteriálními účinky. Podporuje přirozené omlazení pleti.
  • Kukuřičný olej poskytuje pleti výborný zdroj vitamínu A a E, které jsou důležitými antioxidačními a výživnými látkami, chrání pokožku před útoky zákeřných volných radikálů. Dále dodá pleti pořádnou dávku minerálních látek, konkrétně fosforu, vápníku a železa, které jsou doplněné o kyselinu ferulovou a p-kumarovou. Představuje také výborný zdroj koenzymu Q-10 a omega-3 mastných kyselin, které hrají velmi pozitivní roli v péči o všechny typy pokožky.
  • Jojobový olej, který je známý pro svoji spíše voskovitou konzistenci je nejvíce podobný našemu kožnímu mazu a s pletí si rozumí opravdu na jedničku. Napomáhá udržet pokožku zavlaženou a podpoří její přirozenou elasticitu. Hodí se pro ošetření aknózní pleti. Je dobrým zdrojem vitamínu E.

Složkou, co upoutá také vaši pozornost v obou krémech, je mořská sůl z ostrova Nin. Typicky se používá jako terapeutická ingredience, pečující o pokožku s kožními potížemi. Na jejím vzniku se podílí mořský mikrobiom a léčivé ninské bahno. V Malinna° sůl tepelně zpracují a při fermentaci jí zamíchají do základní hmoty krému.

Krém jako z růžové zahrady nejen pro zralou pleť

Malinna° Rose repair Cream zaujme na první nádech krásnou vůní růží a na první nanesení příjemnou texturou. Je vhodnější spíše pro pleť zralou, sušší, která má potíže s červenáním a pálením, potřebuje opravdu intenzivní regeneraci a spolehlivé pomocníky pro boj proti vráskám a jemným linkám. Protože v něm je růže damašská, má výborné opravné schopnosti s dobrým protizánětlivým účinkem. Protože působí také jako spolehlivý antioxidant, můžete krém použít také při výskytu akné. Poradí si i s barevnými nesrovnalostmi pleti a pigmentovými skvrnami.

Malinna° Rose repair Cream je obohacen
o rakytníkový olej.

Krém navíc obsahuje rakytníkový olej, jeden z výborných zdrojů vitamínu C, který působí jako antioxidační látka (pomáhá pleti bojovat proti útokům volných radikálů, které mohou za její předčasné stárnutí) a je důležitým prekurzorem tvorby kožního kolagenu. Vaši pleť nejen vyživí, ale také krásně prozáří a podpoří její viditelnou „šťavnatost“.

Levandulové pole v kelímku ocení citlivá pokožka

Malinna° Lavender Sensitive Cream je vhodný pro pokožku citlivou na změny.

Jemná vůně i konzistence Malinna° Lavender Sensitive Cream  je určená těm, kteří mají mladou a nebo citlivou pleť, která nemá ráda změny. Extrakt levandule pravé je v krému zakomponovaný ve formě asbolue (jde o hustou tmavší kapalinu vysoce koncentrovaných vonných složek s delší trvanlivostí než esenciální oleje). Tato bylina je oblíbeným pomocníkem při léčbě kožních potíží jako akné nebo různé další kožní infekce bakteriálního typu. Krásně voní, uklidňuje mysl i pokožku. Je výborným antibakteriálním a protizánětlivým pomocníkem, hodí se jak pro k podráždění náchylnou i jemnou pokožku. Můžete po něm sáhnout, i pokud vaše pokožka projevuje první známky stárnutí. Určitě nebudete litovat, protože potěší nejen nos, ale také dodá pleti vše, co potřebuje k tomu, aby byla zdravá a krásná.

* Povinné položky

Zanechte komentář