Recenze: Alphanova Santé-BIO Šampón proti vším

Máme tu skvělou zprávu pro všechny maminky, jejíž malá dítka postihli vši. Je to nemilá a nepříjemná věc, která sem tam nějaké dítko pěkně potrápí. Maminky si pak lámou hlavu, co s tím, aby byli vši co nejdříve pryč. Jsme moc rádi, že maminka Terezka vyzkoušela na svoji holčičku náš Bio šampón proti vším od Alphanova Santé, který zabral a mají doma konečně klid. Pokud i vy řešíte podobný problém a hledáte nějakou šetrnější kosmetiku pro naše nejmenší, mrkněte se na její recenzi. Doufáme, že vám pomůže a bude třeba inspirací, že to jde i přírodní cestou vyřešit.  

„Každá maminka chce pro svoje dítko to nejlepší, jenže někdy mi přijde, že naše uspěchaná doba tomu nepřeje.. Tím problémem, o kterém jsem mluvila je veš dětská ( jasně teď se všichni začneme drbat ).Nikdy jsem si nemyslela , že by mě tenhle problém mohl zasáhnout, já jako dítě je neměla a tak mě nenapadlo, že moje malá by je třeba mohla chytit, jenže chyba lávky, chytla, a ne jednou. Kde ?

Samozřejmě ve školce, tím nechci obviňovat školku, ta bohužel nemá pravomoc prohlížet dětem hlavy ( divné, co?), a tak je to na rodičích a tím se dostáváme k problému číslo dvě. Rodiče nemají nebo nechtějí mít čas na svoje děti. Víte, na odstranění těchto breberek vám postačí hoďka, hoďka a půl, ale chce to důkladně umýt a pak ještě důkladněji vyčesat veškeré hnidy pramínek po pramínku, a kdyby to tak udělaly všechny maminky, problém by se neopakoval, jenže tak se to u nás ve školce neděje, a tak mi nezbývá nic jiného než stále dokola kontrolovat vlásky a každé podrbání trnu hrůzou.

Proto jsem hledala prevenci, první co mě napadlo byl tea tree olej, bohužel bez úspěchu a to měla malá zmaštěnou hlavu a cítit tou specifickou vůní byla na dálku, dalším pokusem byl preventivní sprej Paranit… též bez úspěchu , navíc vlásky vypadaly opravdu mastně, zlatý tea tree.

Pak jsem projížděla fotky na IG a do oka mi padl e-shop NuSpring.cz , kde jsem zahlédla právě Alphanova Santé BIO Šampón proti vším 200 ml, hned jsem jim psala do zprávy, zda s ním mají nějaké zkušenosti, a oni , že osobně ne, ale ,že by mi ho zaslali k recenzi, což jsem s radostí přijala.

Oni jsou totiž všechny ty šampony a spreje proti tomuhle nemilému návštěvníkovi pěkná chemická směska a tenhle šampon je právě jiný, 99,2 % složení je přírodního původu.
BIO Šampón proti vším od francouzské značky Alphanova Santé obsahuje  esenciální oleje z čajovníku, levandule a geránia, výtažek z bavlníku, šťávu z Aloe Vera, bisabolol … a je extra jemný pro dětskou pokožku, což rozhodně můžu potvrdit, malou vůbec nedráždí. Navíc je vhodný pro každodenní použití, to je skvělé. Je bez parabenů, sulfátů, SLS a SLES. Měl by odstraňovat vši a hnidy.

Bio šampon proti vším se používá jako klasický šampon, jen ho necháte 10 minut působit (kolikrát jsem nestíhala a splachovala bez delšího působení ), ale víte co ? Třikrát hurá , ty zatracené breberky jsme nechytli  a to je ta nejlepší zpráva , jakou jsem tady mohla napsat, radši to teda zaklepu na zuby, protože vši mají strašně dobrou schopnost adaptace, používáme ho tedy jen jako šampon preventivní, a to většinou obden, na živé kousky ho vyzkoušený nemám, a řeknu vám, zaplať pánbůh.“

Celou recenzi od Terezky najdete na jejím blogu TEREZA blog zde.

Celou nabídku francouzské značky Alpanova Santé proti vším najdete zde.

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 12. 01. 2018
* Povinné položky

Zanechte komentář