Recenze: Dulcia – Pleťový krém s ovocem a Q10

Když jsme navázaly spolupráci s eshopem Nuspring.cz, zaradovala jsem se z možnosti výběru jakéhokoliv výrobku z celého sortimentu eshopu. Už dlouho jsem totiž měla políčeno na krém proti vráskám s ovocem a Q10 slovenské značky Dulcia.

1
Před časem se z mé smíšené pleti vyklubala pleť spíš normální, ale občas se mi vyklube nějaký ten pupínek nebo jiná neplecha. Tento výživný krém má mimo jiné čistící schopnosti, díky kterým má krém pleť vyčistit, hydratovat a zároveň ji obohatit o antioxidanty a vitamíny. Pro nejlepší účinky je doporučeno aplikovat krém 2x denně – ráno a večer.
Můj krém se nachází v plechové dózičce, ale v současnosti se již prodává v novém, inovovaném balení s pumpičkou. Každopádně mi vyhovovalo i to starší balení, klasický šroubovací uzávěr mi nevadí a taktéž nutnost sahat do krému. To jednoduše řeším špachtličkou.
2
Krém je lehčí, našlehané konzistence. Ani bych neřekla, že má strukturu jako krém, spíš je takové krémovo-gelové konzistence. A jak již můžeme čekat podle názvu, krém voní po ovoci – po jahodách a malinách.
4
Ze začátku jsem měla z krému smíšené pocity, protože mi najednou vyskákalo velké množství podkožních boláků, které se mi skoro nedělají. Ale protože má krém pleť čistit, nezalekla jsem se toho a krém používala dál. Po nějakém čase se neplecha na pleti ustálila a výsledkem byla už jen zdravá a hydratovaná pleť.
Já jsem si krém oblíbila především ráno, kdy jej používám pod make-up. Je vhodný místo báze, protože pleť krásně vyhladí, zaplní rozšířené póry a makeup si na pleť nádherně sedne a drží celý den.
Po použití je pleť hydratovaná, hebká a vypadá svěže a zdravě, ale já jsem bohužel čekala trochu větší efekt na eliminaci vrásek a vypnutí pleti. Přece jen před třicítkou už není pleť ve stoprocentní formě a potřebuje k její kráse více péče.
Pokud Vás krém zaujal, můžete si jej zakoupit za cenu 430 Kč na eshopu Nuspring.cz.
Recenzi napsaly Radu a Maru z UltimateChic zde. Celou nabídku přírodní kosmetiky od Dulcie najdete zde.
Autorem příspěvku je null
Publikováno 27. 07. 2017
* Povinné položky

Zanechte komentář