Recenze: Avril – Bio oční odličovač Avril : Soaphoria – BOOM regenerační maska s kofeinem

Hlásím se tu dnes s novým článkem! Mám pocit, že zase absolutně nic nestíhám jak bych chtěla, budu si muset zorganizovat lépe svůj volný čas, kterého je v poslední době pomálu ale budiž. Určitě se to časem nějak spraví a já si volný čas lépe naplánuji.


IMG_3051
Dnes jsem si přichystala nový článek, kde bych Vám chtěla ukázat dvě kosmetické vychytávky z e-shopu NuSpringkteré jsou z přírodního složení a jsou vážně skvělé. Myslím, že by jste rozhodně měli zbystřit, jelikož já jsem v jednom tomto produktu objevila doslova produkt, který si budu kupovat pravidelně, jak jsem s ním spokojená.
IMG_3060

Prvním produktem je BIO Oční odličovač Avril – vyzkoušela jsem několik očních odličovačů a mám nějaké své favority, které si třeba kupuji dokola a do toho zkouším novinky jako je třeba dnešní příklad. Byla jsem velmi zvědavá jaký asi bude tento od značky Avril, který je BIO a tudíž je ze složek rostlinného původu. S touto značkou už menší zkušenosti mám a zatím jsou tedy kladné, proto mě lákají další produkty vyzkoušet.
Odličovač obsahuje bio vodu z heřmánku a chrpy, bio pomerančovou květinovou vodu, bio olej z brutnáku lékařského a organické extrakty bio bílé lilie. Čili čistě přírodní složky, má i příjemnou parfemaci, cítít je, to je pravda, ale ta vůně je mi i příjemná, zkuste si vůni představit, když vidíte jaké složky obsahuje. Nedráždí mi vůbec oči, vůbec! V tomhle ohledu velké plus a mega velké plus za to, že hravě odlíčí moji oblíbenou řasenku od Maybelline Lash Sensational! Hravě odlíčí totiž vše, oční okolí mám navíc i více hydratovanější. Pro mě je to jeden z nejlepších očních odličovačů, který jsem kdy měla! Až mi dojde, tak si ho rozhodně pořídím znovu. Pokud vás zajímá tak tady je přímo link.
IMG_3078
Druhým produktem je BOOM regenerační maska s kofeinem Soaphoria. Masky v poslední době používám dost, jelikož je to pleti vážně znát a dá jí pořádnou hydrataci, kterou potřebuje. Když máte unavenou plet, tak právě maska na obličej je něco pravého pro ni! Stejně jako předešlý produkt obsahuje přírodnější složky jako černý čaj, kofein, koenzym Q10, marocký jíl, kyselina hyaluronová.
masku používala 1x týdně, což je pro mě tak ideální a kdo chce ještě více hydratace, není špatné i 2 x týdně. Jestli máte rádi černý čaj jako já, tak vám nebude vadit parfemace masky, voní totiž jako černý čaj. Ideální je masku smíchat s vodou nebo třeba i s mlékem, já jsem to zkoušela s vodou a pak nanést na obličej a nechat působit. Nechala jsem ji cca 15 min a pak ji smyla, měla jsem pocit, že mám plet daleko více svěžejší. To na maskách miluji, že pleti dodají vždy vzpruhu. Jelikož na masku se použije jedna čajová lžička, tak i přesto, že je menší balení 20 ml tak dá hned na několik masek. Moje první zkušenost se značkou Soaphoria a jsem jedině spokojena, zkuste to!
Andy
Recenzi napsala blogerka Andy na svůj blog Kockandy.
Autorem příspěvku je null
Publikováno 11. 04. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář