Recenze: Soaphoria – organický balzám na rty – Meduňka

Při otevření je ihned cítit intenzivní vůně meduňky, která mi velmi voní (moc ráda si dělám před spaním meduňkový čaj). Balzám se dobře nanáší, je poměrně měkký a rty krásně promastí a vyživí. Po nanesení jsou rty úžasně lesklé, jako po lesku na rty, lesk vydrží až do slízání.

Není nijak slazený (v současnosti je trend sladit balzámy stévií, ale to pak sklouzává k větší touze balzám olizovat). Výdrž je, řekla bych menší, cca do hodiny nevím, že jsem balzám nanesla, vůně mizí, ale rty zůstávají vláčné dál. A hlavně, je to čistá příroda!!!
P1120643 (2)
Balzám obsahuje tyto účinné látky: kokosový, ricinový a hroznový olej, olej z meruňkových jader (všechny oleje v bio kvalitě), kakaové máslo, včelí a mandlový vosk. Balzám je v klasickém výsuvném tyčinkovém balení o obsahu 5 g.
P1120647 (2)
Tyto testované produkty, ale i další přírodní a organické zázraky značky Soaphoria si můžete od srpna 2015 prohlédnout a objednat na českém eshopu NuSpring, kde vám odborníci rádi poradí a doporučí produkty určené vašemu typu pleti.
P1120644 (2)
Nejen pro jejich luxusní balení (ale hlavně pro obsah balení!!!) bych doporučila produkty Soaphoria jako dárek, který jistě potěší každou ženu. Naopak (až na balzámy na rty) nedoporučuji na cestování, trochu by se to proneslo. Ideální jsou na domácí hýčkání, které si jistě každá z nás zaslouží.
Recenzi napsala blogerka Lenka na svůj blog Beuaty Helpline zde.

Autorem příspěvku je null
Publikováno 08. 03. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář