Recenze: Soaphoria – Sprchový krém Polní květy

Pokud má někdo, stejně jako já, úchylku na všechny roztomilé krabičky a voňavé věcičky, příjde si se sprchovým krémem na své. Já absolutně zbožnuju sladké, květinové vůně a tímhle si mě Soaphoria získala. Určitě se podívejte i na ostatní vůně, může to být skvělý dárek k Vánocům :).

A teď už k té podstatné části, protože vzhled přeci není všechno. Krém se používá ve sprše, podobně jako sprchový gel. Slibuje hydrataci, výživu pokožky a díky obsahu makových semínek a dalších BIO věcí, je skvělý jako peeling. Hydratace podle mě není taková sláva. Možná mám rozmazlenou pokožkui, ale jsem zvykla na vyšší level hydratace, v podobně hutných krémů.

92e5a8c65c_102045749_o2

Když přivřu oči a změním jméno „sprchový krém“ na „tělový peeling“ je to opravdu skvělý produkt. Moc se mi líbí, že je krém naprosto přírodní a i laik od oka pozná, že na sebe nedává žádné chemikálie. Přemýšlala jsem, jak prodkut popsat a napadá mě jen „Čerstvě natrhané květiny z louky, spojené v hutnou hmotu“ :D. Opravdu palec nahoru, už teď se těším, až se večer napatlám kytičkama :). Škoda, že už není léto. Hrozně ráda pojím roční období s vůněmi svíček, sprhových gelů a všeho možného jiného. Zrovna teď pálím svíčku s vůní jablka a skořice, která krásně podtrhla podzimní atmosféru.

Recenzi připravila blogerka Maruška na svůj blog molly-heddy-law.blog.cz zde.

b9b586b9c2_102041777_o2 (1)

Autorem příspěvku je null
Publikováno 05. 02. 2016
* Povinné položky

Zanechte komentář