Roll’eat španělská značka ekologických látkových svačinových kapes

Hledaly jsme pro vás další značky látkových sáčků, kvalitních hrnečků na nápoje, ekologické přírodní houbičky na nádobí, ale i dřevěné kartáče do domácnosti. Vše pro vaši bezobalovou a ekologickou domácnost. Když jsme narazily na španělskou značku Roll’eat, byly jsme nadšené. Takhle propracované a krásné svačinové kapsy jsme ještě neviděly.

Roll’eat španělská značka ekologických látkových svačinových kapes

Roll’eat – španělská značka ekologických látkových svačinových kapes

Značku Roll’eat založili nadšenci do ekologických řešení domácností. Chtěli snížit spotřebu běžného jednorázového materiálu, které hned končí v koši. Svačinové látkové kapsy vznikly jako alternace k jednorázovým ubrouskům, mikrotenovým sáčkům či hliníkovým fóliím. Právě ty asi nejčastěji běžný spotřebitel na svačiny používá. Když si balíte třeba housku s sebou na výlet, kam ji dáte? Pokud ne do krabičky, většinou saháte po igelitovém sáčku nebo hliníkové fólii…. Po chvilce ale končí v koši a je to zbytečné.. Proč přidělávat další odpad. Nemáme ho už dost?

Roll’eat španělská značka ekologických látkových svačinových kapes

Roll’eat – ekologické řešení svačinových toulek

Roll’eat je tu už od roku 2006. Kromě ekologických svačinových kapes se věnují i vývoji propagačních produktů pro environmentální kampaně. Chtějí navrhovat funkční, designové a originální produkty, které řeší ekologicky problémy každodenní spotřeby.

Svačinová kapsa Roll’eat je vodotěsná, takže když se vám něco rozleje, tak to jednoduše utřete. Dá se opakovaně prát v pračce, ruce nebo otřít hadříkem. Má zavírání na suchý zip, takže se vám nic nevysype. Můžete do ní dát svačinu dětem, nebo sobě do práce nebo si ji vzít na výlet s kamarády. Je trendy, pěkná a rozhodně bude skvělým doplňkem. Vejde se do ní sendvič, toust nebo třeba ovoce. Pojďte s námi hledat ekologická a šetrná řešení v rámci zero waste. Pojďte s námi chránit přírodu.

Roll’eat španělská značka ekologických látkových svačinových kapes

Svačinové kapsy Roll’eat

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 10. 04. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář