Tipy na nejoblíbenější vánoční dárky pro ženy

Hledáte pro svou partnerku, maminku, babičku sestru či kamarádku dárek, který neskončí zapomenutý v propadlišti nejspodnějšího šuplíku? Připravili jsme pro vás výběr produktů, u kterých máme vyzkoušené, že vždy potěší, jsou praktické a velice oblíbené. Rozdělili jsme je podle cenové dostupnosti, aby si mohl jednoduše vybrat opravdu každý. Ať vyberete cokoliv, můžete si být jistí, že se jedná o produkty šetrné k přírodě a životnímu prostředí. A to je ten největší dárek.

Níže najdete nejoblíbenější dárky v hodnotě do 250 Kč, 500 Kč, 1000 Kč a nad 1000 Kč.

 

The Greatest Candle Vonná svíčka ve skle

The Greatest Candle Vonná svíčka ve sklePředstavujeme vám nejekologičtější svíčku na světě. Je vyrobena z recyklovaných olejů z restaurací (převážně olivového a slunečnicového). Nádherná vůně skořice a hřebíčku krásně provoní dlouhé zimní večery.

 

Konjacová houbička s bambusovým uhlím

The Konjac Sponge Company Konjacová houbička MINI Blitzen’s nose s bambusovým uhlím

100% přírodní konjacová houbička s aktivním uhlím je skvělým pomocníkem v péči o pleť. Důkladně čistí póry a obsahujepřírodní antioxidant, který ničí tvrdohlavé bakterie způsobující akné. Nyní ve speciálním vánočním balení.

Avril Organic Bio Černá řasenka

https://www.nuspring.cz/cerna-rasenka-avril-705.html

Naše nejprodávanější řasenka nejen, že krásně natočí řasy a dodá jim objem, ale navíc 98,6% jejích ingrediencí je přírodního původu. Má bio certifikát Ecocert a je vhodná i pro citlivé oči.

Havlíkova přírodní apotéka: Sněhová vločka na ruce

Havlíkova přírodní apotéka, Sněhová vločka na ruce (30 ml)

Havlíkova přírodní apotéka se právem těší čím dál větší oblibě. V zimních měsících jemné dlaně skvěle ochrání krém na ruce s bambuckým máslem, včelím voskem a esenciálními oleji.

Česká síťovka

Česká síťovka

Stará dobrá síťovka je opět trendy. Aby také ne. Je praktická, pružná, ekologická, vhodná na nákupy i do tělocvičny. Koupí podpoříte chráněné dílny, ve kterých je taška ušita. Vybrat si můžete z několika barev.

Nobilis Tilia: Aroma sada Zimní rozjímání

Nobilis Tilia Sada Pro hrabalky do kabelky

Jak už název napovídá tato sada skládající se z éterického oleje a keramické destičky na olej navodí příjemné pocity a dodá každému prostoru harmonii. Vůně loupaných pomerančů, vanilkových rohlíčků a svařeného vína přímo vybízí k vánočímu rozjímání.

 

Equa Skleněná lahev z borosilikátového skla

Equa Skleněná lahev z borosilikátového sklaLahve Equa z z borosilikátového skla vynikají nádherným designem. Jsou vhodné na studené i teplé nápoje a víčko 100% těsní. Hledáte-li dárek, který zaručeně potěší každou ženu, co má styl, zvolte právě tuto ekologickou lahev.

Nobilis Tilia Sada Pro hrabalky do kabelky

Nobilis Tilia Sada Pro hrabalky do kabelkyVýživný krém na ruce a pomáda na rty je povinnou výbavou každé kabelky. Česká značka přírodní kosmetiky Nobilis Tilia tuto sadu zahalila do krásné dárkové krabičky.

Bambaw Bambusové odličovací tamponky

Bambaw Bambusové odličovací tamponkySada 16 přírodních znovupoužitelných odličovacích tamponků potěší každou ženu, která se ráda líčí a zároveň jí záleží na minimalizaci odpadu. V balení je i síťový sáček na odložení a praní tamponků

Havlíkova přírodní apotéka Královská snídaně pro pleť

Havlíkova přírodní apotéka Královská snídaně3-minutová ranní maska  vyhrála na Veletrhu Interbeauty Prague 2015 ocenění Modrá planeta za ekologicky čistý produkt. Maska dodá každé ráno pleti dokonalou vzpruhu, výživu a hydrataci.

Stojo Skládací cestovní hrnek

https://www.nuspring.cz/znacky/stojoSkvělá vychytávka pro všechny milovníky kávy nebo čaje s sebou i pro cestovatele. Po vypití nápoje, hrneček jednoduše složíte a dáte do kapsy či tašky. Nabízí udržitelné alternativní řešení k jednorázovým kelímkům, je skladný, dokonale těsní. Vybrat si můžete z více velikostí i barev.

Ecoegg Vajíčko na praní s vůní Svěží bavlna

Ecoegg Vajíčko na praní s vůní Svěží bavlnaUnikátní bioaktivní přírodní prací prostředek představuje ekologickou náhradu chemického prostředku na praní. Vydrží na 210 praní a prádlo je po něm čisté, hebké a voňavé. Je hypoalergení a vhodné pro ekzematiky. Ideální dárek pro všechny hospodyňky.

 

 

Nobilis Tilia Keramický ultrazvukový difuzér s podbarvením
Nobilis Tilia Keramický ultrazvukový difuzér s podbarvením

Velmi šetrný difuzér na éterické oleje či synergické směsi rozptyluje esenciální oleje pomocí ultrazvuku bez zahřívání. Vůně tak zůstává čistá a nepřepaluje se. Podbarvení si můžete zvolit hned z několika barev. Případně lze barevné osvětlení úplně vypnout.

 

 

balmyou Bambucké máslo – Nilotica odrůda z Ugandy
balmyou Bambucké máslo - Nilotica odrůda z Ugandy

Osobně jsme vyzkoušeli a musíme konstatovat, že se jedná o nejkvalitnější bambucké máslo, se kterým jsme měli tu čest. Je výborné pro suchou a citlivou pokožku. Je lisované za studena, neobsahuje žádné vonné ani konzervační látky. Je prostě dokonale organické a navíc v nádherném balení ze skla a bambusu.

 

The Goodglass skleněná lahev na pití 450 ml
The Goodglass skleněná lahev na pití

Praktická a designová láhev 2v1 na studené i horké nápoje je vyrobena z z borosilikátového skla a víčko má z bambusu. Praktické sítko potěší všechny milovníky čaje. Nápoj v lahvi vydrží teplý 2 hodiny. Skleněná lahev je dodávána v krásném dárkovém pouzdře.

 

 

Nobilis Tilia Sada okouzlující (Arganový krém, Arganový oční krém)
Nobilis Tilia Sada okouzlující

Krásný vánoční balíček české bio kosmetiky se skládá z arganových krémů na pleť a oční okolí. Vyhlazuje, zjemňuje pokožku a pomáhá v boji proti vráskám. Hodí se na normální a suchou pleť. Součástí je dárková papírová krabička.

 

 

Stasher – opakovaně použitelný silikonový sáček
Stasher - opakovaně použitelný silikonový sáček

Tohoto všestranného pomocníka by ve své kuchyni měla mít každá hospodyňka. Je vhodný do trouby, mikrovlnky, hrnce na vaření, do mrazáku i lednice a myčky nádobí. Přináší úžasné řešení pro zdravé vaření i pečení a skladování potravin.

 

MALINNA° Elixir mint kúra na zvýšení imunity
MALINNA° Elixir mint kúra na zvýšení imunity

Představujeme vám nejprodávanější z nejprodávanějších. Tento elixír podporuje zdraví a vitalitu celé rodiny. Koncentrát z bylinných výluhů, organických olejů, esenciálních olejů a mořské soli přispívá k vylučování nahromaděných odpadů, těžkých kovů a toxinů z těla. Zabraňuje množení mikroorganismů a bakterií a tak významně podporuje imunitu.

 

Inlight balíček Day & Night
Inlight balíček Day & Night

Britská značka Inlight se řadí mezi nejoblíbenější výrobce 100% přírodní bio kosmetiky. Populární sadu Day & Night s denním olejem a nočním balzámem nyní můžete mít v krásné krabičce s mašlí Sada potěší všechny ženy, které si rády dopřejí kvalitní péči, bez ohledu na věk.

 

Nobilis Tilia Zen mlhový difuzér

Nobilis Tilia Zen mlhový difuzérTento stylový dřevěný difuzér využívá ultrazvukových vibrací k výrobě studené a suché vodní mlhy. Zvlhčuje suchý vzduch a voní na základě éterických olejů či synergických směsí, které použijete. Díky tomu, že se esenciální oleje nezahřívají, uchovávají si všechny cenné látky. Podbarvení si můžete vybrat hned z několika odstínů dle aktuální nálady

 

Zuii Organic Bio set líčení v taštičce
Zuii Organic Bio set líčení v taštičce - Medium

Nejen všechny fintilky potěší tato taštička plná líbivé radosti. Najdete v ní 8 bestsellerů od známé bio dekorativní kosmetiky Zuii. Balíček obsahuje: Bio Podkladová báze neutrální základní, Bio Make-up Natural Medium, Bio Sypký fixační pudr Sandstone, Bio Krémový rozjasňovač Helene, Bio Tužka na oči Black, Bio Řasenka

 

Parfém Aimée de Mars z esenciálních olejů
Parfém Aimée de Mars

Aimée de Mars je francouzská značka přírodních parfémovaných vod vyrobených z esenciálních olejů. Parfémy bsahují min. 95% přírodních látek nejvyšší kvality. Jsou vyráběny šetrně v souladu se zásadami aromaterapie . Vyrábí se ve Francii ale suroviny k výrobě vůní (růže, ylang ylang, santalové dřevo…) se pečlivě vybírají z celého světa. S vůněmi Aimée de Mars nikdy nešlápnete vedle. My v NuSpring se jich nemůžeme nabažit.

 

Dárková poukázka

Inspirovali jsme vás našim výběrem, ale vy si přece jenom nejste jistí, který z produktů potěší nejvíce? Darujte poukázku na nákup. Zaručujeme, že na NuSpring.cz si vybere každý.

Dárkové poukazy na nákup na www.nuspring.cz

Doručujeme až do poslední chvíle a dechu ?

Autorem příspěvku je Romana
Publikováno 23. 11. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář