M-Factory slovenská značka svíček z přírodního vosku a krásných difuzérů

Najít krásné designové svíčky, které by byly ještě k tomu přírodní a za přijatelnou cenu, je velký oříšek. Podařilo se. I když trvalo hodně dlouho, než jsme přírodní svíčky M-Factory dostali do našeho obchůdku NuSpring. První objednávku jsme udělali v listopadu a dostala se k nám až v únoru dalšího roku. Tak vytížení kolem Vánoc byli. Jsme rádi, že je tu ale konečně máme a můžeme vám je představit.

M-Factory slovenská značka svíček z přírodního vosku a krásných difuzérů

M-Factory – slovenská značka svíček z přírodního vosku a krásných difuzérů

M-Factory je slovenská rodinná firma, která vyrábí svíčky z 100% přírodního vosku. Všechny však nejsou 100% přírodní, což jsme zprvu nevěděli (jsou označeny jako prémiový vosk, což znamená hezkými slovy syntetika), když jsme to zjistili, bylo jasné, že všechny vůně pro vás nezařadíme. Záměrně jsme nevzali celou nabídku svíček od M-Factory, ale vybrali jsme pro vás vůně, které jsou 100% přírodní. M-Factory totiž používá 100% přírodní čistý sójový vosk a řepkový vosk v kombinaci s přírodními silicemi nebo některé vůně, aby byly výraznější pro běžného uživatele zvyklého na syntetiku, tak jsou doplněny o syntetické látky, které vytáhnou vůně olejů, aby byly hodně výrazné. Když máte vytříbený nos jako my, hned to poznáte a nesedí vám to.

M-Factory slovenská značka svíček z přírodního vosku a krásných difuzérů

M-Factory – nejkrásnější přírodní svíčky a difuzéry, které jsme našli hned v několika kolekcích

U nás najdete kolekci přírodních svíček Amber, které jsou v krásných tmavých skleničkách. Připomínají časy staré medicíny. Najdete je v nádherné papírové krabičce. Celé vytváří krásný dojem a jsou vhodné i jako dárek. Svíčka má šroubovatelné víčko, které uchovává její vůni. Díky tomu je intenzivní a velmi pěkně provoní prostor. Další kolekce je Pure. Nabízí nádhernou designovou přírodní svíčku, která je čistá a jednoduchá. Jsou v bílých skleničkách s kovovým víčkem bronzové barvy, které uchovává vůni svíčky. Třetí kolekcí je Aromatherapy, která obsahuje 100% přírodní složky a zakládá si právě na působení esenciálních olejů, jež mají aromaterapeutické účinky. Vytvořili i krásné přírodní bytové difuzéry, které jsou velmi elegantní a krásně dotvoří útulnou atmosféru domova. Najdete u nás zase jen 100% přírodní vůně bytových difuzéru od M-Factory.

M-Factory slovenská značka svíček z přírodního vosku a krásných difuzérů

Přírodní svíčky a přírodní difuzéry M-Factory

Autorem příspěvku je Kristýna
Publikováno 11. 04. 2019
* Povinné položky

Zanechte komentář